Bowers & Wilkins presenterar Panorama 3 — klassledande soundbar med uppslukande ljud
Hem PRODUKTNYHETER Ljudmärket Bowers & Wilkins presenterar Panorama 3 — klassledande soundbar med uppslukande ljud

Ljudmärket Bowers & Wilkins presenterar Panorama 3 — klassledande soundbar med uppslukande ljud

Publicerat av: Redaktionen

Det legendariska ljudmärket Bowers & Wilkins presenterar idag en ny soundbar – Panorama 3 – en elegant allt-i-ett-lösning som erbjuder enastående, rumsfyllande ljud för filmer, TV-program, spel och din favoritmusik.

Nya Panorama 3 bygger på det beprövade arvet från sina två föregångare.

Precis som dessa har den utformats specifikt för att ge fantastiskt ljud från bara en elegant komponent, utan behov av en extern subwoofer.

Bowers & Wilkins presenterar Panorama 3 — klassledande soundbar med uppslukande ljudDess eleganta design och låga profil, på bara 65 mm i höjd, gör den enkel att både installera och använda. Trots sina nätta proportioner har Panorama 3 fortfarande 13 individuella drivenheter, inklusive dubbla subwoofers inbyggda för djup, utökad bas, plus en mäktig förstärkare på hela 400W. Resultatet bokstavligen hörs i form av ett kraftfullt ljud som ingen liknande rival kan matcha.

Uppslukande ljud som förtrollar

Panorama 3 är den första soundbar från Bowers & Wilkins som har äkta Dolby Atmos inbyggt. Dessa består i en rad specialkonstruerade, uppåtriktade drivenheter som noggrant vinklats för att ge en optimal, omslutande ljudbild.

Installation och montering är enkel och sömlös med Panorama 3. Dess låga profil gör den lätt att placera på en möbel framför din TV utan att blockera undersidan av din skärm och föredrar du att montera din soundbar på väggen ingår även ett väggfäste av metall. Anslutningen är också den en barnlek. En HDMI-kabel är allt du behöver för att länka din Panorama 3 till din TV och för att dela ljudet från andra källor du kan ha, som en digitalbox eller spelkonsol. När du är ansluten kan du använda fjärrkontrollen till din TV eller satellit/kabelbox för att styra Panorama 3:s volym- och strömfunktioner. På ovansidan finns även läckra touch-knappar som tänds vid aktivering och du kan även styra enheten med din röst tack vare inbyggt stöd för Alexa.

Strömma högupplöst ljud – i flera rum

I linje med Bowers & Wilkins rika historia utmärker sig givetvis Panorama 3 även vid uppspelning av musik. Den innehåller både AirPlay 2 och aptX Adaptive Bluetooth, så att både iOS- och Android-användare enkelt kan strömma sin favoritmusik till den från sina mobila enheter. Spotify-fans kan också njuta av bekvämligheten med Spotify Connect, vilket säkerställer både högkvalitativt ljud och bekväm, enkel användning.

För högupplöst lyssning plus den mest sömlösa användarupplevelsen stöder nya Panorama 3 också Bowers & Wilkins Music App, vilket ger lyssnare omedelbar tillgång till en mängd streamingtjänster inklusive Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL och TuneIn.
Precis som sitt ikoniska syskon Zeppelin har Panorama 3 konstruerats för att hålla. Den kan uppgraderas och redan nu kommer stöd för multiroom att erbjudas via en mjukvaruuppdatering strax efter lanseringen. Det kommer att göra den kompatibel med både tidigare modeller i produktfamiljen, Zeppelin-högtalare med stöd för multiroom eller ett multiroom-system baserat på Bowers & Wilkins Formation-produkter.

Relaterade Artiklar