Pressinbjudan: Svensk mästare i maträddning öppnar Matsmarts nya e-handelslager i Örebro
Hem E-HANDEL Pressinbjudan: Svensk mästare i maträddning öppnar den 9 mars Matsmarts nya e-handelslager i Örebro

Pressinbjudan: Svensk mästare i maträddning öppnar den 9 mars Matsmarts nya e-handelslager i Örebro

Publicerat av: Redaktionen

Den 9 mars bjuder Matsmart in till invigning av sitt klimatsmarta e-handelslager i Örebro.

Öppningen markeras av en ceremoni när en av Matsmarts kunder – tillika svensk mästare i maträddning 2021 – klipper bandet till lagret tillsammans med Matsmarts vd Karl Andersson.

I Sverige räddade örebroarna mest mat och konsumentprodukter per person 2021. En av Matsmarts kunder, svensk mästare i maträddning, klipper invigningsbandet tillsammans med bolagets grundare och vd, Karl Andersson. Vem den svenska mästaren är avslöjas på invigningsdagen.

Pressinbjudan: Svensk mästare i maträddning öppnar Matsmarts nya e-handelslager i Örebro

Med på invigningen finns också Elin Gert, verksamhetschef för Örebro Stadsmission. Matsmart, som jobbar för hållbara matsystem och minskat svinn, har slutit avtal med Örebro Stadsmission som ett led i e-handelns eget arbete för noll svinn från verksamheten.

Matsmarts e-handelslager i Örebro är bolagets enskilt största investering någonsin. Från lagret kommer tiotusentals ton mat och konsumentprodukter att kunna räddas varje år.

Datum för invigning: onsdagen den 9 mars 2022

Tid: kl 09.00

Plats: Vältgatan, 702 36 Örebro (området Pilängen)

OSA till: Hanna Thofelt Lindström, kommunikations- och impactchef, Matsmart

Tel: 076-316 12 07 Mejl: hanna.thofelt.lindstrom@matsmart.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>