Snacksjätten Mondelēz International får helt digital arbetsyta med Orange Business Services
Hem NYHETER Snacksjätten Mondelēz International får helt digital arbetsyta med hjälp från Orange Business Services

Snacksjätten Mondelēz International får helt digital arbetsyta med hjälp från Orange Business Services

Publicerat av: Redaktionen

Snacksjätten Mondelēz International flyttar sin globala verksamhet till en helt digital kommunikationsplattform baserad på Microsoft Teams med hjälp från Orange Business Services.

Cadbury, Chips Ahoy!, Oreo och Ritz är bara några av Mondelēz Internationals varumärken vars verksamhet nu kommer att förenas på en enda global plattform.

Några av de fördelar som förväntas när implementeringen är klar i slutet av 2022 innefattar kostnadsoptimering, ett enklare ekosystem för IT-leverantörer med orkestrering av multimoln för att kunna hantera transformationen av röstmeddelanden och en plattform för nya digitala innovationer.

  • Hela det fysiska fotavtrycket och de anställda i Mondelēz Internationals världsomspännande verksamhet kommer att vara helt sammankopplade via en ny virtuell arbetsyta, säger Jyotin Shah, Senior Director, Global Digital Workplace Services på Mondelēz International. Vi kommer enkelt att kunna dela digitala resurser, kommunicera med varandra, inspirera till kreativitet och samarbeta mellan alla våra varumärken, från Oreo till Chips Ahoy!. Även när branschen står inför globala utmaningar i försörjningskedjan kommer Mondelēz International kunna ligga ett steg före.

Orange Business Services levererar mer än bara en Microsoft Teams-lösning. Orange integrerar också partner i ekosystemet för att tillhandahålla pålitliga och mer funktionella röst- och videolösningar.

Mondelēz International genomgår en massiv digital transformation från topp till tå – av sina medarbetare, processer och system för att skapa en modern, global verksamhet, säger Rob Willcock, senior vice president, Americas for Orange Business Services.

Snacksjätten Mondelēz International får helt digital arbetsyta med Orange Business Services

Endast Orange Business Services har den globala skalan, interna expertisen med Microsoft Teams och ändpunktstjänster för att kunna göra det möjligt för dem. Samtidigt spelar Mondelēz International en central roll hos oss och utvecklar tillsammans med oss många av de nya tjänster som kommer att introduceras. Vi hjälper till med förvandlingen av det nya Mondelēz International, som är redo att forma om snacksindustrin.

Relaterade Artiklar