Infor lanserar nytt Infor Marketplace
Hem PRODUKTNYHETER Infor lanserar det nya Infor Marketplace

Infor lanserar det nya Infor Marketplace

Publicerat av: Redaktionen

En marknadsplats för att göra det enklare för kunder att upptäcka, köpa och anskaffa bransch- och mikrovertikala lösningar som fungerar med Infors lösningar.

Infor, affärssystembranschens molnföretag, presenterar idag det nya Infor Marketplace, som är en digital marknadsplats med utvalda lösningar som kan utöka och förbättra kundernas befintliga investeringar i Infors lösningar.

Infor lanserar nytt Infor MarketplaceInfor Marketplace är utformad för att göra det enklare för kunder att upptäcka, köpa och anskaffa bransch- och mikrovertikala lösningar som kan integreras med Infors portfölj av affärsmjukvara.

Infor Marketplace, tillgänglig via https://market.infor.com, fungerar för närvarande som en marknadsplats där kunder kan registrera sig för att få information och tillgångar relaterade till ett brett utbud av Infor- och partnerlösningar och tjänster. Framöver planerar Infor att utveckla den till en plattform där användare kan bedriva friktionsfri e-handel i realtid.

– Lanseringen av Infor Marketplace understryker vårt engagemang för att tillhandahålla ett smart, redan konfigurerat och modernt ekosystem för organisationer, säger Malte Ekedahl, Nordenchef på Infor. Vi hoppas kunna erbjuda tillgång till hundratals lösningar som har förintegrerats med Infors lösningar eller byggts med Infors plattformsteknologier. Alltifrån partnerutvecklade appar, som stöder vissa nischindustriparametrar, till gratis Inforutvecklat innehåll såsom visualiseringar, tillägg och återanvändbara widgets. Infor Marketplace är tänkt att visa upp nya och innovativa lösningar för våra kunder.

Infor Marketplace innehåller också Infors stora och växande partnernätverk. Det innebär ytterligare synlighet för Infors ISV-partner (oberoende mjukvaruleverantörer) mot fler än 65 000 kunder. Under de kommande månaderna förväntas Infor Marketplace ge ytterligare möjligheter till Infor ISV-partners, vilket bör förenkla kundförvärv, fakturering, betalningshantering och automatiserad provisionering.

– Marknadsplatsen kan hjälpa till att skapa en större medvetenhet om befintliga affärs- och tekniska tillämpningar gör Infors lösningar tillgängliga för alla kunder, menar Antoinette Habets, chef på Acumen Group. Marknadsplatsen är utformad för att lösa branschspecifika eller affärsmässiga krav, samtidigt som de ökar deras ROI från plattformen. Innan Marketplace var kunderna inte alltid medvetna om vilka integrerade lösningar som var tillgängliga för att ytterligare automatisera och effektivisera deras verksamhet. Tillägg som kan hjälpa till att förbättra arbetsflöden, minska kostnaderna och leverera större effektivitet. Marknadsplatsen kan också fungera som en stor självbetjäningsresurs för kunderna.

Infor Marketplace är tänkt att fungera som en samlingsplats för kunder som vill köpa unika och innovativa mjukvarulösningar – inklusive appar för analys, AI och maskininlärning – och hitta värdeskapande tillägg till Infors lösningar som ger ännu större branschspecifika möjligheter. Marknadsplatsen planeras också inkludera ett sökbart index över partnerlösningar. Användare kan också se betyg och recensioner från andra kunder om vilka lösningar som hjälper deras företag mest.

– Infor Marketplace bör hjälpa till att ge Infors kunder och partner en möjlighet att maximera sina investeringar i Infors lösningar, som bygger på grunden för Infor OS-företagsapplikationsplattformen, säger Holger Mueller, Vice President och Principal Analyst på Constellation Research.

I Constellation Researchs rapport “Offering Overview” den 23 april 2021, Infor OS Powers Next-Gen ERP with a Rich Platform, noterade Mueller att “Sammantaget har Infor en av de mest mogna affärssystemen på marknaden, ett bevis på över tio år av forskning och utveckling och det tidiga beslutet att bygga på det offentliga molnet (AWS), vilket gör Infor till det första affärssystemet som körs på en vanlig offentlig molnplattform”.

Infor Marketplace drivs av AppDirect®, en ledande prenumerationsplattform utformad för att eliminera komplexiteten i att bygga en fungerande affärsmodell.

– För mjukvaruföretag håller produktekosystem snabbt på att bli en viktig konkurrensfaktor, vilket gör att de kan leverera mer innovation och värde till sina kunder snabbare, säger Daniel Saks, medgrundare och vd för AppDirect. På AppDirect har vi mer än ett decenniums erfarenhet av att hjälpa företag att skapa och stödja produktekosystem. Vi är glada över att samarbeta med Infor för att driva deras ekosystemresa varje steg på vägen till full prenumerationshandel.

Relaterade Artiklar