Poly lanserar uppdaterade rumslösningar för Teams Rooms
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Poly lanserar uppdaterade rumslösningar för Microsoft Teams Rooms

Poly lanserar uppdaterade rumslösningar för Microsoft Teams Rooms

Publicerat av: Redaktionen

Nu har kommunikationsföretaget Poly lanserat uppdaterade videosamarbetespaket för Microsoft Teams Rooms.

Poly är redan tidigare den leverantör med flest Teams-certifierade, från headset till konferensrumssystem, och nu har man satt ihop tre nya Windowsbaserade Teams Rooms-paket tillsammans med datorer från Dell och Lenovo.

Polys nya sortiment av Teams-certifierade rumslösningar ska ge förstklassig ljud och video till det som Microsoft kallar fokusrum och små, medelstora och stora mötesrum. Med Polys speciella DirectorAI-teknik, optimerad bildvy för rummet, talarspårning och talarinramning bidrar lösningarna med en rättvis och dynamisk mötesupplevelse för alla deltagare.

– Möten sker överallt – från konferensrum till personliga arbetsplatser och allt däremellan. I dag suktar mötesdeltagare efter rättvisa och konsekventa videomötesupplevelser oavsett var de befinner sig. Poly DirectorAI-tekniken fokuserar intelligent in mötesdeltagare i konferensrummet så att även alla som inte är fysiskt i rummet enkelt kan hänga med i konversationen, säger Laura Marx, globalt ansvarig för allianser och produktmarknadsföring på Poly.

Poly lanserar uppdaterade rumslösningar för Teams Rooms

För den som deltar i ett möte på distans verkar deltagarna i konferensrummet ofta antingen små och är svåra att höra, eller också ser personen närmast kameran bra ut medan personen som sitter längst bort på bordet ser för liten ut. Detta leder till att andra mötesdeltagare upplever mötet som ojämlikt och känner sig oinbjuden eller distanserad. Polys DirectorAI-teknik suddar ut denna skillnad och ger en högpresterande mötesupplevelse oavsett storlek på rum.

– Dagens arbetsplatsbehov har förändrats och Microsoft Teams Rooms introducerar inkluderande samarbetsupplevelser genom koncept som front row. Med det nya sortimentet av Poly Room Solutions för Teams Rooms ligger användarna i framkant av framtidens möten med optimerade rumsvyer, plus talarspårning och talarinramning för en mer rättvis och dynamisk mötesupplevelse, säger Albert Kooiman, chef för Microsoft Teams Devices Partner Engineering and Certification på Microsoft Corporation.

Poly har arbetat tillsammans med Microsoft i mer än 15 år och har i dag den största uppsättningen Teams-certifierade produkter. Poly’s Microsoft Teams Rooms-lösningar med Dell eller Lenovo finns tillgängliga nu, från cirka 16 500 kronor.

Relaterade Artiklar