Emirates tecknar nytt avtal med Amadeus
Hem NYHETER Emirates tecknar ett nytt avtal med Amadeus

Emirates tecknar ett nytt avtal med Amadeus

Publicerat av: Redaktionen

Flygbolaget Emirates markerar en milstolpe genom att erbjuda resebyråer mer flexibilitet när det gäller kommersiella modeller för att få tillgång till deras innehåll och framtida NDC-kapacitet.

Emirates har tecknat ett nytt distributionsavtal med Amadeus, som utökar deras partnerskap för att erbjuda hela resebranschen mer flexibilitet och framtida valmöjligheter.

Från 1 februari 2022 kommer alla handelspartner att kunna få tillgång till Emirates innehåll via Amadeus utan extra kostnad.

Det nya avtalet kommer också att göra Emirates NDC-innehåll (New Distribution Capability) integrerat i Amadeus Travel Platform, så det är tillgängligt för alla resebyråer under loppet av 2022.

Emirates tecknar nytt avtal med AmadeusAdnan Kazim, Emirates’ Chief Commercial Officer meddelar: “Vi är glada över att förnya vårt partnerskap med Amadeus. Detta är ytterligare ett steg framåt i vårt mål att ge våra handelspartners möjlighet att leverera ännu bättre kundupplevelser.

I dagens miljö, och särskilt när branschen återuppbyggs efter pandemin, kommer alla i reseservicekedjan att dra nytta av flexibla samarbetsmodeller, flera sätt att få tillgång till dynamiskt innehåll och möjligheten att erbjuda differentierade produkter och tjänster.”

Decius Valmorbida, President, Travel, Amadeus, säger, “Den här avtalsförnyelsen är ytterligare en viktig milstolpe i vår distributionsstrategi och vår pågående kundresa. Vi startar 2022 med det här nya avtalet med Emirates och bygger vidare på det momentum som gjorts under åren för att stödja modern resehandel och visar återigen vårt engagemang för att fortsätta erbjuda mer reseinnehåll via Amadeus Travel Platform globalt.”

Emirates strävar efter att ge sina handelspartner ett urval av anslutningsalternativ och differentierade produkter och fördelar över flera kanaler, inklusive via sin egen NDC-aktiverade direktanslutningsplattform, Emirates Gateway.

 

 

Relaterade Artiklar