Ikonisk telefon får ett lika ikoniskt pris på Black Friday: Köp en Nokia 3310 för 331 kronor – slipp sociala medier och få en månads batteritid på köpet.
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Ikonisk telefon får ett specialpris på Black Friday: Köp en Nokia 3310 för 331 kronor – slipp sociala medier och få en månads batteritid på köpet.

Ikonisk telefon får ett specialpris på Black Friday: Köp en Nokia 3310 för 331 kronor – slipp sociala medier och få en månads batteritid på köpet.

Publicerat av: Redaktionen

Den moderna versionen av ikoniska Nokia 3310 får ett specialpris på bara 331 kronor på Black Friday.

Telefonen låter dig ta en paus från internet men du kan skicka sms, ringa samtal och så klart spela Snake.

Minns du det glada 00-talet då telefoner höll laddningen i en vecka och ledigt dubblerade som ölöppnare och hammare? Då minns du troligtvis Nokia 3310 – modellen som var en hel generations första mobiltelefon, tillika en given favorit under mången julgran när det begav sig.
Spolar vi fram några år har smartphones blivit närmast en digital förlängning av vår kropp och vi lever i en nästan cyborgliknande symbiosrelation, där notifikationer, sociala medier och appar tar mer och mer av vår uppmärksamhet och tid.
Många tar som bekant en paus från dåliga vanor i början av det nya året. Det kan handla om att avstå onyttig mat eller kanske lova sig själv lite mer vardagsmotion. Onekligen kan många av oss också vara i minst lika stort behov av en paus från ständigt onlineleverne.
Ikonisk telefon får ett lika ikoniskt pris på Black Friday: Köp en Nokia 3310 för 331 kronor – slipp sociala medier och få en månads batteritid på köpet.Känns det träffande är Nokia 3310 ett givet val. Den låter dig skicka meddelanden och ringa telefonsamtal via 2G-nätet, ta bilder med en 2 MP-kamera och lyssna på inbyggd FM-radio. Däremot slipper du som sagt en miljon notifikationer om dagen som påminner dig om att titta på (och lajka) bilder av din mellanstadiekompis barnbarns katt. Bäst av allt? Batteriet har en standby-tid på upp till över en månad. Ja, du läste rätt – en del saker var faktiskt bättre förr.

Relaterade Artiklar