Ring med självförtroende med nya IP-telefonserien Poly Edge B
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Ring nu med självförtroende med nya IP-telefonserien Poly Edge B

Ring nu med självförtroende med nya IP-telefonserien Poly Edge B

Publicerat av: Redaktionen

Poly lanserar nu en ny serie IP-telefoner, Poly Edge B Series, med en elegant design och den höga ljudkvalitet som företagskunderna har kommit att förvänta sig av Poly.

Edge B-seriens telefoner finns i 2- och 4-linjemodeller med stöd för att tilldela 8 eller 16 linjetangenter.

– Den övergripande designen och funktionaliteten i Poly B-seriens IP-telefoner gör den perfekt som ingångsnivå för småföretag, tillväxtmarknader och till och med vissa användningsområden i storföretag, säger Osman Bicakci, produktchef för Poly Edge B-serien.

Poly Edge B-seriens IP-telefoner ger:

  • Snabb åtgärd med en knapptryckning: Poly Edge B10 och B20 gör det möjligt för användare att snabbt bläddra igenom och komma åt tillgängliga funktioner som kortnummer och extra linjer med en snabbåtkomstknapp. Poly Edge B30 har fyra knappar som ger tillgång till sexton ytterligare tangenttilldelningar på samma sätt.
  • Ta bort bakgrundsljudet: Bakgrundsbrus elimineras med Acoustic Fence-tekniken som är inbyggd i alla Poly Edge B-serietelefoner. Plocka upp handenheten eller använd ditt trådade headset, och bakgrundsljudet runt dig – bakgrundskonversationer, tangentbordsknapper, hundar som skäller, lövblåsare – försvinner i andra änden av samtalet.
  • Snabbstatus med knappbelysning: Med Poly Edge B-seriens telefoner tänds mute-tangenten när den är vald. Det du behöver aldrig fundera på om din telefon är avstängd eller inte. Du kan enkelt se det.
  • Ring med självförtroende med nya IP-telefonserien Poly Edge BHeadset som komplement till arbetsstilen: Poly Edge B-serien säkerställer anslutning till det headset du väljer. Oavsett arbetsstil har du det du behöver.
  • Lätt att implementera och installera: Poly Device Management Service tillhandahåller en central, säker portal för att iscensätta, distribuera och hantera Poly Edge-telefonerna var som helst. Med hjälp av vår exklusiva programvara Poly Voice Software Lite (PVOS Lite) kan tjänsteleverantörer distribuera telefoner utan några tekniker behöver röra telefonerna.

Relaterade Artiklar