PANASONIC LANSERAR VÄRLDENS LÄTTASTE OCH MINSTA LCD-PROJEKTOR MED FAST LINS I 7000LM-KATEGORIN
Hem ANNONS Panasonic publicerar världens lättaste och minsta Lcd-projektor med fast lins i 7000lm-kategorin

Panasonic publicerar världens lättaste och minsta Lcd-projektor med fast lins i 7000lm-kategorin

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic presenterar idag sin senaste serie LCD-projektorer riktade mot utbildningsmiljöer och företag.

PT-VMZ71-serien består av fyra modeller med WUXGA-upplösning, ljusstyrkor som sträcker sig från 5 200 till 7 000 lumen och med hög kontraståtergivning på 3 000 000:1 – egenskaper som gör dessa idealiska för allt från väl upplysta klassrum och mötesrum till den nya tidens öppna arbetsytor och hybridmiljöer.

Projektorserien finns tillgänglig från februari 2022 och kommer då ersätta den nuvarande PT-VMZ60-serien, vilket innebär ett lyft i form av förbättrad ljusstyrka och funktionalitet, samtidigt som samma lätta och kompakta format bibehålls. Allt sammantaget är PT-VMZ71 den minsta och lättaste projektorn i sin klass med en vikt på endast 7,2 kg (1).

I takt med dagens trender mot mindre mötesrum och samarbetsutrymmen, har serien designats med flexibel installation i åtanke. Serien har V/H Lens-Shift samt V/H och Corner Keystone Correction – det senare en ny 6-punkts skärmkorrigeringsfunktion som hjälper till att bättre utnyttja utrymmet i klassrum, kontor och vid digital skyltning. Dessutom är nya “Digital Zoom Extender” en användbar funktion för att minska behovet av att flytta befintliga projektorfästen i taket vid byte från äldre projektorer. Om monteringspositionen överskrider det optiska zoomområdet kan denna funktion förlänga projektorns throw ratio elektroniskt.

Smidighet och enkelt handhavande har varit ledstjärnor vid framtagandet av projektorserien vilket visar sig i form av stöd för 4K-input, en flexibel 1,6x optisk zoom, HDMI-terminaler kompatibla med CEC-kommandosignaler för enkel användning med en enda fjärrkontroll för all kompatibel AV-utrustning och tillbehör för ökad kompabilitet, inklusive trådlös modul och strömförsörjd USB, för enkel delning av media på stor skärm.

PANASONIC LANSERAR VÄRLDENS LÄTTASTE OCH MINSTA LCD-PROJEKTOR MED FAST LINS I 7000LM-KATEGORINFör att minska driftskostnaderna och öka tillförlitligheten har PT-VMZ71-serien Panasonics SOLID SHINE Eco Filter och laserljuskälla, med en livslängd på minst 20 000 timmar. Strömförbrukningen i NORMAL-läge är dessutom cirka 15 % lägre jämfört med vissa modeller i den tidigare serien.

 

 

 

Relaterade Artiklar