Hertz introducerar keyless entry
Hem NYHETER Hertz introducerar en ny tjänst, keyless entry

Hertz introducerar en ny tjänst, keyless entry

Publicerat av: Redaktionen

Som världsledande hyrbilsföretag är det alltjämt viktigt för Hertz att möta människors konstanta behov av nya mobilitetslösningar.

Hertz lanserar nu en ny tjänst, Go2Car som bygger på keyless entry-teknologi, där kunderna hämtar ut en hyrbil med hjälp av en QR-kod utan att behöva ta ut en nyckel vid ett uthyrningskontor.

Hertz introducerar keyless entry”Vi driver den här utvecklingen med kunden i fokus. Vi tror att framtidens kunder vill kunna hyra bil och inte vara beroende av en enskild plats för upphämtning. Istället kan man se var första bästa Hertzbil står i ens närhet, åka dit och låsa upp via en app, ”säger projektledare Daniel Edman.

Först ut är en helt obemannad station i Mölndal med uppkopplade bilar där enkelhet för kunderna med hjälp av modern teknik står i fokus.

”Området kring Mölndal är attraktivt ur perspektivet att det är en knytpunkt med företagspark, spårvagns – och busstrafik samt ett centrum där flera tusen människor rör sig på daglig basis. Det ger oss bra förutsättningar för att lansera en ny produkt” säger Daniel Edman.

Idag kan man som Hertzkund hyra bil på över 220 platser i Sverige. Med hjälp av uppkopplade bilar kan det i framtiden erbjudas långt fler upphämtningsställen.

Relaterade Artiklar