Hänglås med fingeravtrycksläsare
Hem NYHETER Hänglås med fingeravtrycksläsare

Hänglås med fingeravtrycksläsare

Publicerat av: Redaktionen

Använd fingret eller smartphonen som nyckel till det här smarta hänglåset med fingeravtrycksläsare.

Hänglås med fingeravtrycksläsare 1

Låset kan låsas upp med fingeravtryck, genom mobilen eller med morsekod.

Fingeravtrycksläsaren som sitter mitt på hänglåset är snabb, exakt och mycket tålig mot yttre påfrestningar. Hänglåset kan spara hela 500 olika fingeravtryck så att familj, vänner eller företagets anställda enkelt kan låsa upp låset utan kod eller nyckel.

Tapplock One kan utöver fingeravtrycksavläsning även låsas upp med din smartphone, genom att parkoppla den via Bluetooth. I appen kan oändligt antal personer ges behörighet till låset.

När du bjuder in nya personer till låset kan du välja om personen ska få permanent eller tidsbegränsad tillgång, för exempelvis hantverkare, grannen eller vänner. I appen kan du även se vem som har låst upp låset och när genom att följa historiken i appen.

Ett tredje sätt att låsa upp låset på är med morsesignaler. I appen kan du ställa in en kombination av korta och långa signaler som skall användas som lås. Tryck sedan in kombinationen av långa och korta tryck på hänglåsets Power-knapp för att låsa upp.

Låset drivs av ett uppladdningsbart batteri som räcker i upp till ett år. Dess aktuella batterinivå ser du i appen när du är ansluten via Bluetooth och batteriet kan laddas fullt upp igen på ca tre timmar. Om batteriet tar slut när den sitter på kan du enkelt ladda upp den igen på ett par sekunder med en Power Bank (5V, 1A medföljer ej).

Låset är tillverkat i 7 mm förstärkt rostfritt stål och kroppen är tillverkad i Zamak 3 zinklegering. Hänglåset är vattentätt (IP66) och rostskyddat.

Appen Tapplock finns att ladda ner gratis både på App Store och Google Play.

Material kropp: Zamak 3 zinklegering
Material hänglås: Förstärkt 7 mm rostfritt stål
Tjocklek: 7 mm rostfritt stål
Batteritid: 1 år
Laddningstid: 3 timmar
Min/Max temperatur: -10°C / 60°C
Manual: Engelska
App: Tapplock (engelska)
Märkning: FCC, CE, IC & ROHS

Relaterade Artiklar