Hem NYHETER Green Storage öppnar en ny helt digital förrådsanläggning i Upplands Väsby och intresset har varit stort redan innan öppning.

Green Storage öppnar en ny helt digital förrådsanläggning i Upplands Väsby och intresset har varit stort redan innan öppning.

Publicerat av: Redaktionen

Green Storage, som är Europas första helt digitala selfstorage, öppnar sin tredje anläggning och kunderna har redan börjat boka online – innan anläggningen har öppnat.

Green Storage öppnar en ny helt digital förrådsanläggning i Upplands Väsby och intresset har varit stort redan innan öppning. 2

Vår senaste anläggning. Skopgränd 3 i Upplands Väsby.

De två första anläggningarna ligger i Västberga och Liljeholmen.

Mottagandet har varit väldigt positivt. Under 2020 kommer ytterligare fyra nya anläggningar att öppna. Hela processen sköts i mobilen, vilket gör att inga nycklar eller koder behövs.

– Vi ville skapa en produkt som var smart för både oss och kunderna med hjälp av den senaste tekniken. Därför skalade vi ner antalet förrådsstorlekar, vi tog bort alla kringprodukter som kartonger och lås och vi bestämde oss för att du endast kan bli kund på webben. Så här långt pekar allt på att vi har tänkt helt rätt, berättar Stefan Nilsson, VD.

Förrådet i mobilen.

Green Storage har utvecklat en smart och enkel operativa plattform som möjliggör att kunden kan sköta hela bokningsprocessen i mobilen. Produkten är väldigt enkelt och även de interna resurserna arbetar mobilt, vilket medför att de kan hålla konkurrenskraftiga priser.

Upplands Väsby

Upplands-Väsby är en mycket attraktiv marknad för oss att etablera oss i. Upplands- Väsby är en dynamisk kommun med stor tillväxt, företagsamhet och moderna människor. Förrådsmarknaden i Upplands-Väsby har sett likadan ut under många år och Green Storage ser fram emot att få vara med och utveckla erbjudandet och tillgängligheten.

Förändring är det som driver selfstorage-marknaden framåt.

Att hyra förråd har blivit en allt vanligare företeelse och när enkelheten på webben kombineras med attraktiva priser så är det fler som är benägna att testa. De första anläggningarna öppnades i Västberga och Liljeholmen och kunderna har lämnat mycket positiv feedback.

Starka ägare med långsiktigt perspektiv.

Bakom Green Storage står Tham Invest som tillsammans med Green Group är en koncern med ett tydligt multi-use-tänk. Andra företag inom koncernen är t ex. Green Park som driver parkeringsgarage. Mellan bolagen i koncernen är tanken att positiva synergieffekter skapas när samma fastighet på sikt kan användas för t ex. parkering, förråd, retail eller annan kommersiell verksamhet.

Stefan Nilsson

CEO

Relaterade Artiklar