Garmin vívoactive 3 Music: Med både musik och betalning on-the-go
Hem NYHETER Garmin vívoactive 3 Music: Med både musik och betalning on-the-go

Garmin vívoactive 3 Music: Med både musik och betalning on-the-go

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag vívoactive 3 Music, en smartwatch med GPS och inbyggd musiklagring så du kan ta med dina favoritlåtar till träningspasset eller andra aktiviteter.

Garmin vívoactive 3 Music: Med både musik och betalning on-the-go 2Med Garmin Pay, kontaktlösa betalningar och tusentals kostnadsfria urtavlor, widgets, datafält och appar via Garmin Connect IQ, är vívoactive 3 Music den perfekta smartwatchen oavsett om du skall träna eller bara uträtta ärenden.

– Musik kan vara enormt motiverande under träningspasset, och vi är glada över att kunna ge våra kunder möjlighet att släppa sina telefoner och lyssna på sina favoritlåtar direkt från handleden, säger Dan Bartel, försäljningschef för Garmin International.

– Och med Garmin pay, kan du även lämna din plånbok hemma, vilket gör det enklare än någonsin att ge sig ut och träna.

Klockan har utrymme för upp till 500 låtar. Fyll den med din musik eller offlinemusik från utvalda streamingtjänster1. Para ihop den med dina hörlurar med Bluetooth-teknik och sedan är det bara att ge sig ut.

Med Garmin Pay2, kan du lämna kontanter och kreditkort hemma och ändå ta en fika eller handla på vägen. Du skapar en elektronisk plånbok i Garmin Connect Mobile och registrerar de kort som du vill kunna betala med. När du sedan skall betala verifierar du med en fyrsiffrig kod.

vívoactive 3 Music har GPS, pulsmätning på handleden3, 15 förinstallerade sportappar som t ex yoga, löpning eller styrketräning, VO2 Max och mycket mer som hjälper dig till en aktiv livsstil.

Den har en Garmin Chroma Display som är tydlig att läsa av även i direkt solljus, en batteritid på upp till 7 dagar i smartwatch-läge och 5 timmar i GPS-läge med musik4 och är helt vattentät5.

Du kan ladda ner tusentals urtavlor, widgets, datafält och appar från Garmin Connect IQ. Hålla koll på när din Uber-bil är på gång, sätta på ljuset hemma med SmartThings-appen, eller kolla AccuWeather MinuteCast-appen för att ta reda på när regnet kommer.

I Garmin Connect kan du se din träningsstatistik. Jämföra dagens pass med tidigare resultat, eller bläddra vidare för mer detaljerad information. Du kan också koppla ihop dig med vänner så ni kan motivera och utmana varandra.

vívoactive 3 Music finns tillgänglig nu, till ett rekommenderat cirkapris på 3 549: – Den levereras med ett svart quick release silikonband. Fler band i olika färger finns att köpa till för 319: –  För mer information, besök Garmin.com/vivo.

  1. Kan kräva premiumabonnemang av en tredjeparts musikleverantör
  2. Fungerar med kort som stöds av medverkande banker; garmin.com/garminpay/banks Endast tillgänglig vid kontaktlösa betalningsaktiverade terminaler
  3. Se Garmin.com/ataccuracy
  4. Vid typisk användning; Batterilivslängden kan variera beroende på valt funktionsläge och användning
  5. Se Garmin.com/waterrating

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>