Garmin Instinct Crossover-serien vinner Red Dot 2023 Award
Hem LEVERANTÖRERGARMIN Garmin Instinct Crossover-serien vinner Red Dot 2023 Award

Garmin Instinct Crossover-serien vinner Red Dot 2023 Award

Publicerat av: Redaktionen

Garmin kan idag meddela att deras smartwatchhybrid-serie Instinct Crossover har tilldelats prestigefyllda Red Dot Design Award 2023.

Instinct Crossover är robust och har en infattning med dubbla lager, självlysande analoga visare som med hjälp av Garmins smarta RevoDrive-teknologi som ger en exakt analog tidsmätning även i tuffa omgivningar och aktiviteter.

Instinct Crossover registrerar all din träning och din hälsa dygnet runt och visar resultaten på en digital display som är lätt att läsa av. Tack vare Garmins solenergiladdning kan batteritiden i Instinct Crossover mätas i månader, inte dagar.1

Red Dot Awards representerar ett erkännande av excellens inom områdena Produktdesign, Designkoncept och Varumärke & Kommunikationsdesign. Vinnarna av dessa internationellt eftertraktade priser bestäms årligen av en Red Dot-jury, och prisbelönta designer visas på Red Dot-museer, presentationer online och i årsboken Red Dot Design.

“Vi är stolta över att ha blivit utvalda till att få ta emot Red Dot 2023. Vårt engagemang för kontinuerlig innovation och högkvalitativa produkter har blivit uppmärksammat av juryn hos Red Dot och vi vill tacka dem för att de tog sig tid att noggrant utvärdera våra produkter och prestanda och hedra Instinct Crossover-serien med denna fantastiska ära” säger Martin Resch, Produktchef Garmin EMEA.

Prisbelönt prestanda

Förutom sitt stora utbud av funktioner och appar inom hälsa, sport och navigering innehar Instinct Crossover även ett omfattande utbud av smartwatchfunktioner och anpassningsmöjligheter då den är ihopparad med en kompatibel smartphone. Bland annat Garmin Pay kontaktlösa betalningar, synkronisering med Garmin Connect-appen och åtkomst till intuitiva Connect IQ.

Garmin Instinct Crossover är framtagen för att ha en lång batteritid och du som uppskattar analoga klockor som inte behöver laddas kommer att älska Solar-versionens obegränsade batteritid i batterisparläge med solenergiladdning. I detta läge får du åtkomst till tid, datum och tidtagning. Vill du kunna använda mer avancerade uppkopplade funktioner har Instinct Crossover Solar en batteritid på upp till 70 dagar i smartwatchläge med solenergiladdning. Även versionen utan solenergiladdning kan erbjuda dig nästan en månads batteritid I smartwatchläge och upp till 111 timmar i GPS-läge.

Garmin Instinct Crossover-serien vinner Red Dot 2023 AwardRed Dot-juryn var särskilt imponerad av att designen i Instinct Crossover gör att man inte behöver välja mellan ett traditionellt utseende och teknologi. De beskriver den vattentåliga och slitstarka smartklockan som ”både robust och intelligent.”

Förutom utmärkelsen för produktdesign har Garmin också tilldelats utmärkelsen Red Dot 2023 Brand & Communication Design Award. Sedan 2011 har Garmin fått emotta 10 Red Dot Awards för produktdesign.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar