Den danska detaljhandelsjätten thansen fortsätter sin expansion i Sverige.
Hem DETALJHANDEL Detaljhandelsjätten thansen expanderas i Sverige

Detaljhandelsjätten thansen expanderas i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Danmarks ledande detaljhandelskedja inom bilutrustning, reservdelar, cyklar, camping och fritid etablerar sin andra butik i Sverige.

Butikerna, som drivs under namnet “thansen”, ägs av företaget T. Hansen Gruppen A/S. Kedjan består av 85 butiker i Danmark.

2017 gick thansen in på den norska marknaden och driver idag framgångsrikt 44 butiker i Norge och har planer på ytterligare expansion.

November 2022 öppnades den första butiken i Sverige på Väla köpcentrum i Helsingborg.

Kim Clausen, VD Sverige, ser fram emot öppningen i Falkenberg. ”Falkenberg ligger strategiskt utmed E6:an och passar väl in i vår plan att växa organiskt och etablera oss söderifrån och uppåt.

Den danska detaljhandelsjätten thansen fortsätter sin expansion i Sverige.Vi har redan fått mycket positiv feedback från lokalbefolkningen i Falkenberg och vi ser fram emot att fylla en uppenbar lucka på marknaden. Den 25 maj slår vi upp dörrarna till ett mecka av allt inom bilar, hem och fritid.”

Dragan Cosic, butikschef Falkenberg säger: ” Vi är väldigt glada att äntligen kunna öppna upp portarna till vår andra butik i Sverige och hälsar alla hjärtligt välkomna till vår öppningsfest i Falkenberg 25-28.maj”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar