Ale kommun visar vägen genom att ge sina anställda lokala presentkort som julgåva
Hem DETALJHANDEL Ale kommun visar vägen genom att ge sina anställda lokala presentkort som julgåva

Ale kommun visar vägen genom att ge sina anställda lokala presentkort som julgåva

Publicerat av: Redaktionen

Ale kommun har återigen tagit ledningen i att främja det lokala näringslivet och stärka sammanhållningen inom kommunen genom att för tredje året i rad ge sina anställda ett lokalt presentkort.

Detta initiativ visar en medvetenhet om värdet av den fysiska handeln och det lokala företagsklimatet.

Per Brohagen, Näringslivschef Ale kommun, uttrycker vikten av att stödja det lokala näringslivet: “Det lokala näringslivet och den fysiska handeln är väldigt viktig för oss i Ale kommun.

En levande handel med butiker, restauranger och caféer gör att fler vill bo i kommunen och ökar tryggheten och den sociala samvaron. Från kommunen sida är det en självklarhet att göra allt vi kan för att få fler att driva och utveckla verksamheter i kommunen.”

Kommunen har beslutat att ge sina anställda presentkort som kan användas i de lokala verksamheterna som finns inom kommunen. Denna handling har flera fördelar:

  1. Uppskattad julgåva: Genom att erbjuda sina anställda presentkort ger Ale kommun en uppskattad julgåva som stärker arbetsrelationerna och visar uppskattning för deras hårda arbete och engagemang.
  2. Främjar lokal handel: Presentkorten uppmuntrar de anställda att handla lokalt, vilket stödjer och främjar tillväxten av det lokala näringslivet.
  3. Stärker samhället: Genom att stödja den lokala handeln bidrar kommunen till en levande stadsmiljö som ökar tryggheten och skapar möjligheter för social samvaro.

Ale kommun visar vägen genom att ge sina anställda lokala presentkort som julgåvaPer Brohagen sammanfattar det väl: “Med julgåvan slår vi två flugor i en smäll, dels ger vi en väldigt uppskattad julgåva, dels kan vi vara med och bidra till en levande lokal handel.”

Vi på Cityplay uppmanar andra kommuner att följa Ales exempel och överväga att ge lokala presentkort som en meningsfull julgåva till sina anställda. Detta initiativ är ett kraftfullt sätt att stärka det lokala näringslivet och skapa starkare, tryggare och mer sammanhållna samhällen.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar