Se Fredrik Reinfeldt och många fler på Sveriges största mässa och konferens inom Retail technology, e-commerce och digital marknadsföring.
Hem E-HANDEL Se Fredrik Reinfeldt och många fler på Sveriges största mässa och konferens inom Retail technology, e-commerce och digital marknadsföring i Stockholm

Se Fredrik Reinfeldt och många fler på Sveriges största mässa och konferens inom Retail technology, e-commerce och digital marknadsföring i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Den 31 maj & 1 juni 2023 kommer Kistamässan i Stockholm, att vara värd för Nordens största mässa och konferens inom Retail technology & e-Commerce.

Evenemanget kommer att samla experter, tankeledare och innovatörer i branschen för att dela med sig av sina insikter, kunskaper och bästa praxis.

Konferensen syftar till att ge deltagarna kunskap och verktyg för att ligga steget före, lära sig av experter och dela sina erfarenheter med kollegor i branschen.
Med ämnen som sträcker sig från digital marknadsföring och eyetracking till det senaste inom e-handelsteknik och framtiden för detaljhandeln, kommer deltagarna att få värdefulla insikter i det snabbt föränderliga landskapet för detaljhandel och e-handel.

Detaljhandeln förändras snabbt och årets konferens är mer kritisk än någonsin. Med den ökande betydelsen av anpassad försäljning måste återförsäljare vara lyhörda för att kunna möta konsumenternas föränderliga behov.

Konferensen kommer att innehålla ett späckat program fyllt med huvudtalare, workshops och interaktiva sessioner. Deltagarna kommer att få möjlighet att höra från några av branschens mest inflytelserika tankeledare.

Se ett axplock av konferensens föreläsare;

  • Fredrik Reinfeldt f.d. statsminister Sverige
  • Charlotte Nordén VD Cellbes
  • Petter Artist & entreprenör
  • Jan Nyberg VD Normal
  • Amer mohammed Entreprenör & tekniskt geni
  • Susanne Holmström VD Netonnet

Se hela konferensprogrammet här

Köp biljetter med vårt early bird erbjudande som ger dig 50% här

“Sveriges största mässa och konferens inom detaljhandelsteknik och e-handel är det perfekta tillfället för deltagare att hålla sig informerade om de senaste trenderna, innovationerna och bästa praxis i branschen”, säger projektledaren Sofie Bergmark.

“Det är ett utmärkt tillfälle att nätverka, lära av experter och få värdefulla insikter om framtiden för detaljhandel och e-handel.”

Se Fredrik Reinfeldt och många fler på Sveriges största mässa och konferens inom Retail technology, e-commerce och digital marknadsföring.Evenemanget kommer också att innehålla en stor mässa som visar de senaste produkterna, tjänsterna och teknikerna i branschen. Deltagarna kommer att ha möjlighet att träffa utställare, se det senaste produktutbudet och utforska nya samarbeten.

Med ett fullspäckat program, interaktiva sessioner och en stor utställning kommer det att vara en otrolig möjlighet för deltagare att nätverka, lära sig och engagera sig med sina kollegor i branschen.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar