Elon vinner empatitävling – igen
Hem EFTER JOBBET Elon vinner empatitävling – igen

Elon vinner empatitävling – igen

Publicerat av: Redaktionen

Elon, som vann förra årets Empati Grand Prix i kategorin hemelektronik, tar även i år första platsen i denna kategori och seglar upp på andra plats totalt.

Vinnarna i Empati Grand Prix utses av 4 000 svenskar och går till de företag som anses ha bäst förmåga att förstå och känna medkänsla i verksamheten.

”Tävlingen står för ett innovativt och viktigt sätt att mäta framgång i verksamheten, nämligen vår förmåga att visa förståelse för andra, och därför är det mycket hedrande att vinna igen,” säger Stefan Lebrot, VD Elon.

Bygger på kunders betyg

Tävlingen Empati Grand Prix arrangeras av Index House som med hjälp av ett Kundempati Index samlar 4 000 kunders betyg på företag i sex olika kategorier, utifrån deras förmåga att visa förståelse och medkänsla.

”Bilden är tydlig att kunderna fortsatt efterfrågar mer empati, och att de väljer företag därefter,” säger Michael Dahl som står bakom Empati Grand Prix och sedan 2020 driver undersökningen Kundempati Index som ligger till grund för tävlingen.

”Empati Grand Prix är ett viktigt kvitto, och en fin utmärkelse, som vi alla på Elon bör vara otroligt stolta över”, säger Stefan Lebrot.” Det belyser hur viktigt det är att ständigt försöka utveckla vår förmåga att förstå och känna med våra kunder, något som i slutändan är avgörande för hur väl vi kommer lyckas med våra satsningar. Vårt butikskoncept ”Välkommen hem” tar avstamp i just kundbemötande och kundempati. Vi tror, både som varumärke och som medarbetare, på att vara människan bland maskiner som hjälper kunden att hitta rätt.

Relaterade Artiklar