Freja eID fungerar nu som fysiskt ID i 315 Direkten-butiker
Hem APPAR Freja eID fungerar som fysiskt ID i 315 Direkten-butiker

Freja eID fungerar som fysiskt ID i 315 Direkten-butiker

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att butikskedjan Direkten accepterar Freja eID som fysisk ID-handling i de butiker som är anslutna till kedjan.

Freja eID är en e-legitimation som fungerar för identifiering och signering hos en lång rad onlinetjänster.

Freja eID fungerar också som en fysisk ID-handling i mobilen genom den ID-skärm som görs tillgänglig i appen efter att användaren har genomgått en godkänd registrering.

Direkten är en butikskedja med stark lokalförankring som erbjuder ett brett utbud av service och tjänster, från spel och tobak till betaltjänster och teaterbiljetter. Det finns 174 Direkten-butiker över hela Sverige och ytterligare 141 butiker är associerade till kedjan. Freja eID kommer att accepteras för alla ärenden och köp som kräver identifiering eller ålderskontroll.

Freja eID fungerar nu som fysiskt ID i 315 Direkten-butiker

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Vi arbetar målmedvetet att göra Freja till en mer eller mindre oumbärlig produkt för gammal som ung. Detta gör vi genom att skapa tjänster byggda på tillit som hjälper till att förenkla interaktionen mellan användare och tjänster. Att använda Freja som en fysisk ID-handling har visat sig vara en populär funktion bland våra användare och jag är säker på att de kommer uppskatta att det nu också fungerar hos Direkten.”

Relaterade Artiklar