Företagen som lyckats med liveshopping delar med sig av sina framgångsfaktorer
Hem E-HANDEL Företagen som lyckats med liveshopping delar med sig av sina framgångsfaktorer

Företagen som lyckats med liveshopping delar med sig av sina framgångsfaktorer

Publicerat av: Redaktionen

Allt fler företag vill börja med liveshopping och utbudet av liveshower ökar snabbt på plattformen SHOWROOM.

Här finns både stora välkända företag och mindre som experimenterar med formatet för att få liveshopping att driva mot företagens affärsmål.

Nu bjuder SHOWROOMtillsammans med rekryteringsföretaget E-commerce Recruit in till ett videoevent där man samlat tre företag som alla lyckats med sin liveshopping, med olika förutsättningar och strategier.

”- De flesta företag vill veta mer om hur just deras företag kan använda sig av liveshopping och man vill ta del av erfarenheter från de företag som kommit igång. Därför känns det roligt att vi nu kan bjuda in till det här eventet”, säger Zandra Lundin som är Liveshopping Consultant på SHOWROOM.

Samtidigt pågår en anpassning av kompetens och arbetsprocesser hos många av företagen.

Företagen som lyckats med liveshopping delar med sig av sina framgångsfaktorer

Yves Rocher, VS Klinik och Kjell & Company delar med sig av sina erfarenheter av liveshopping i exklusivt event.

Jennifer Holmgren som är Talent researcher på E-commerce Recruit är en av talarna under eventet och kommer att dela med sig av sina erfarenheter om vad företagen efterfrågar för kompetens kring e-handel och liveshopping.

”- Vi ser ju en stor omställning till e-handel och liveshopping engagerar allt fler inom företagen. Från ledning till butikspersonal”.

Den 22 oktober kl. 8.00 kommer företagen Yves Rocher, VS Klinik och Kjell & Company att dela med sig av sin kunskap och framgångsfaktorer i ett exklusivt event.

Deltagarna kommer att få veta hur Yves Rocher kom igång med väldigt enkla medel och hur VS Klinik lyckades dra in 45 % av sin veckoomsättning på deras första liveshow. De som blivit mest förknippade med framgångsrik liveshopping är Kjell & Company med över 390 liveshower kommer att berätta om hur man arbetar internt, hur kreativa idéer skapas och bakgrunden till begreppet ”KJELLfluencers”.

Relaterade Artiklar