Elon stärker i Malmö – två nya butiker
Hem PRODUKTNYHETER Elon stärker i Malmöområdet – två nya butiker

Elon stärker i Malmöområdet – två nya butiker

Publicerat av: Redaktionen

Elon, som sedan tidigare finns representerade med sex butiker i Malmöområdet, öppnar nu två nya butiker i staden, en i köpcentrumet Mobilia och en i Kronprinsens köpcentrum.

Expansionen, som leds av Oliver Pajakovski och Daniél Parera, innebär att Elon kan erbjuda ännu mer lokal närvaro i en viktig tillväxtregion.

Elon, Nordens ledande fackhandelskedja inom vitvaror och hemelektronik, stärker sin satsning på hemelektronik i Sverige med två nya Elon Ljud & Bild-butiker i Malmö.

Butikerna fokuserar på hemelektronik som TV, ljud, datorer och mobiltelefoni med service och reparationer i butikerna.

”I takt med att vår vardag blir alltmer digital ökar också efterfrågan på butiker i närområdet med experter som kan vägleda till rätt teknikköp. Vår expansion visar på styrkan i lokal kännedom och engagemang tillsammans med centrala inköp och stöttning,” säger Christer Palmgren, Försäljningsdirektör CE på Elon.

Erfarna entreprenörer

Bakom de nya butikerna står Oliver Pajakovski och Daniél Parera, som sedan tidigare driver två Elon Ljud & Bild-butiker i Malmö. Butiken i Mobilia öppnar i juni medan butiken i Kronprinsens köpcenter öppnar i slutet av oktober.

Elon stärker i Malmö – två nya butiker

Christer Palmgren Försäljningsdirektör Consumer Electronics Elon Group

”Medan andra lägger ner växlar vi upp och vill göra det tillsammans med våra kunder som uppskattar lokal närvaro och expertis,” säger Oliver Pajakovski.

”Otroligt kul att få öka Elons territorium med ytterligare två butiker,” säger Daniél Parera. ”Båda butikerna har A-läge i respektive centrum, vilket gör det lättillgängligt för kunderna att nå oss.”

Relaterade Artiklar