Elgiganten öppnar i Nässjö!
Hem NYHETER Elgiganten öppnar i Nässjö!

Elgiganten öppnar i Nässjö!

Publicerat av: Redaktionen

Elgiganten fortsätter att expandera och lansera sitt nya koncept. Med dagens öppning har Elgiganten hela 171 butiker och gör elektronik mer tillgängligt för nya kunder!

Elgiganten öppnar i Nässjö! 2Efter månader av förberedelser är nu allt i sin ordning – idag klockan 10:00 öppnar Elgiganten Phonehouse för första gången upp dörrarna till sin nya butik i Nässjö.

Butiken ligger centralt belägen i Nässjö, närmare bestämt på huvudgatan intill torget.

– Det är med glädje vi nu meddelar att vi blir ännu mer lättillgängliga för våra kunder och vi är mycket stolta att kunna erbjuda alla Nässjöbor våra produkter och tjänster, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Med ett utbud som fokuserar på den mobila livsstilen med mobiltelefoner/smartphones, hörlurar, högtalare, surfplattor och mobiltillbehör, hoppas Elgiganten kunna möta den ökade efterfrågan.

Som återförsäljare av alla de stora operatörerna kan både privat- och företagskunder få operatörsoberoende rådgivning och hjälp till den bästa abonnemangslösningen.

–Telefonen fyller en allt viktigare roll i våra liv och här är det vår uppgift att möta kundernas behov av både hårdvara, tjänster, rådgivning och abonnemang, säger Niclas Eriksson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>