Elgiganten ökar satsningen på snabba hemleveranser inom hemelektronik tillsammans med Bring
Hem E-HANDELELGIGANTEN Elgiganten ökar satsningen på snabba hemleveranser inom hemelektronik tillsammans med Bring

Elgiganten ökar satsningen på snabba hemleveranser inom hemelektronik tillsammans med Bring

Publicerat av: Redaktionen

På två år har Elgiganten i hög takt utökat sitt erbjudande om snabba hemleveranser, från att nå tre och en halv miljoner svenskar 2020, till att nu nå sex miljoner.

Elgiganten tillsammans med Bring blir därför störst på snabba hemleveranser inom hemelektronik på allt från små postpaket till 65’tums TV.

Hösten 2020 lanserade Elgiganten erbjudandet Same Day Delivery i syfte att möta den ökade efterfrågan på snabba hemleveranser. Den senaste satsningen innebär att bolaget idag når sex miljoner svenskar. Inför kampanjperioder som Black Friday blir snabba leveranser en alltmer avgörande faktor i kundernas köpbeslut.

– Vi vill underlätta vardagen för våra kunder genom att erbjuda hemleverans samma dag, så att fler kan få hem sina produkter när det passar dem. Vi ser att efterfrågan på snabb leverans ökar ännu mer vid till exempel nya spelsläpp eller i olika sportsammanhang. Då är det glädjande att vi kan leverera på kvällstid direkt till dörren när de flesta är hemma, säger Tony Ottebjer-Winkler, Drift- och hållbarhetschef på Elgiganten.

Satsningen på Same Day Delivery genomförs tillsammans med leverantören Bring och erbjuds på ett urval av Elgigantens sortiment på beställningar som läggs innan kl. 13.00.

Elgiganten ökar satsningen på snabba hemleveranser inom hemelektronik tillsammans med Bring

– Vi vet att snabba leveranser är något som många värdesätter – och är leveransen dessutom hållbar är det extra positivt. Att vi tillsammans med Elgiganten kan nå mer än halva Sveriges befolkning med Same Day Delivery, varav merparten är fossilfria, är vi stolta över, säger Matilda Adelborg, presschef på Bring.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar