Elgiganten vinner Årets Butikssäljare!
Hem E-HANDELELGIGANTEN Elgiganten vinner Årets Butikssäljare 2022!

Elgiganten vinner Årets Butikssäljare 2022!

Publicerat av: Redaktionen

Den 6 oktober presenterades vinnarna i Retail Awards, en gala som arrangeras av Svensk Handel för femtonde året i rad.

Vinnaren av kategorin ”Årets Butikssäljare” 2022 har korats och utsetts till Mark Supharoek Madsen, säljledare på Elgiganten Svågertorp.

Syftet med Retail Awards är att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar i handeln.

Där priset för årets butikssäljare ska ha visat på ett framgångsrikt säljresultat och ett kundbemötande som bidragit till företagets positiva utveckling. Priset har skapats för att främja enskilda insatser som ger resultat för företaget och för att lyfta fram goda föredömen inom branschen.

Elgiganten vinner Årets Butikssäljare!

Mark Supharoek Madse, Säljledare på Elgiganten Svågertorp.

– När vi fick veta att en av våra medarbetare var finalist i den ärofyllda kategorin Årets Butikssäljare, var vi redan då otroligt stolta och hedrade. För oss är Mark en vinnare oavsett vinst eller inte. Mark symboliserar det vi vill uppnå i alla kundmöten, nämligen ett bemötande som berör. Elgigantens framgång är genom varje individ i bolaget och det är detaljerna som skapar helheten. Därför känns det extra fint att en av våra medarbetare vann priset för Årets Butikssäljare, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Juryns motivering

En pålitlig rådgivare som byggt upp en stark stamkundkrets bland både privat och företagskunder. Mark är en lösningsorienterad säljare som varje vecka får fina omdömen från kunder. Han försäkrar sig om att kunden kommer hem med en komplett lösning vilket visar sig i imponerande försäljningssiffror och väldigt få returer. Genom att bjuda på sig själv får han kunder och kollegor att trivas.

Retail Awards arrangeras av Svensk Handel och är i år uppdelad i nio kategorier, där nio aktörer inom handeln prisas för sina insatser under året. Vinnarna har utsetts av olika jury-grupper.

Relaterade Artiklar