Jula erbjuder hemleveranser med Early Bird
Hem E-HANDEL Jula erbjuder nu hemleveranser med Early Bird

Jula erbjuder nu hemleveranser med Early Bird

Publicerat av: Redaktionen

Jula har tecknat avtal med Early Bird.

 − Vi satsar stort på e-handel och vill hela tiden förbättra kundernas upplevelse.

Vi har länge velat erbjuda hemleveranser till fler kunder och vårt behov stämmer bra överens med Early Birds erbjudande, säger Filip Eriksson, E-commerce Manager på Jula.
En smidig och hållbar leverans

Sen tidigare erbjuder Early Bird tjänsten Postlådeleverans. Tjänsten baseras på befintlig tidningsutdelning, vilket innebär att tidningsbuden levererar ditt paket samtidigt som morgontidningen delas ut. Distributionen når både storstad och glesbygd och är dessutom klimatsmart, då den bidrar till att färre nya transporter läggs till för att leverera paket.

Nu utökar Early Bird sin leveransportfölj med tjänsten Hemleverans, som även levererar paket kvällstid i befintliga distributionsnätverk. Jula kliver in som första samarbetspartner för tjänsten och i samband med det inleds även ett samarbete för Postlådeleverans.

– För oss är det här ett superbra startskott. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jula, som varit med från ett tidigt skede i vår lansering av tjänsten Hemleverans. De känns som en självklar partner och vi ser fram emot att växa och utvecklas tillsammans, säger Elisabeth Kindeland, tjänsteansvarig säljare på Early Bird.

Stärker Julas erbjudande

Undersökningar visar att hemleverans är det leveranssätt som flest kunder vill nyttja. Nu kan Jula erbjuda ett bra och prisvärt hemleveranssätt. Dessutom når Early Bird ut på ett bra sätt utanför storstadsområdena där hemleveransalternativen varit begränsade. Och det är där den typiska Jula-kunden finns.

Jula erbjuder hemleveranser med Early Bird

– Det här känns väldigt spännande. Jula har ett stort produktutbud, hos oss finns något för alla. Early Bird når hela landet och det känner vi passar oss perfekt. Nu kan fler kunder få våra produkter levererade hem till sig och det stärker vårt totalerbjudande, avslutar Filip.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar