Hem NYHETER E-handel till en fast månadskostnad

E-handel till en fast månadskostnad

Publicerat av: Redaktionen

Vi har tagit fram ett upplägg där vi kan erbjuda en fullt kundanpassad och integrerad e-handelslösning baserad på LitiumBizzkit eller nopCommerce till en fast hyreskostnad per månad.

E-handel till en fast månadskostnad 3I detta upplägg hyr man lösningen på ett 3-årigt avtal och i priset inkluderas hela grundprojektet, löpande fixar och justeringar för till exempel nya browserkrav eller legala krav.

Vi uppdaterar underliggande plattform löpande så länge det är minorversioner. Majorversioner uppdateras var tredje år.

Drift och support är också inkluderat i priset. Det som tillkommer är ytterligare funktioner som man som kund vill addera till systemet om man till exempel gör ett byte eller uppgradering av affärssystem som kräver att integrationen byggs om.

Tanken med detta erbjudande är att man som kund ska få en trygghet och säkerhet kring kostnaden varje månad. Vi garanterar att hålla igång och drifta e-handeln och hålla den up-to-date, utan några överraskningar kring kostnad. Detta är inte tillämpningsbart på precis alla case, men flera kan nyttja detta upplägg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>