Coolstuff lanserar DIY Powerplant
Hem PRODUKTNYHETER Coolstuff lanserar DIY Mini Powerplant

Coolstuff lanserar DIY Mini Powerplant

Publicerat av: Redaktionen

“Kommer revolutionera marknaden” säger marknadschefen.

Elpriserna skenar och för att försöka tämja hushållets elförbrukning spenderar du dagarna med att släcka lampor och dra ut sladdar.

Värmeljus och lägereld i all ära men finns det inte något bättre sätt att lösa eländet på?

Jo, det finns det! Med Coolstuffs senaste produktnyhet DIY Mini Power Plant löser du ditt energibehov i ett nafs!

– Redan för ett år sedan skojade vi om att “man skulle ha ett eget kärnkraftverk hemma”. Då skrattade vi åt det, men med tiden växte idén och en plan började ta form. Nu står vi här med det färdiga resultatet och vi kunde inte vara mer nöjda! Säger produktutvecklaren Robin Lustigh-Curé som varit med och tagit fram produkten.

Coolstuff lanserar DIY Powerplant– Det lilla kärnkraftverket ser ut som en mindre kopia av ett riktigt kärnkraftverk, komplett med uranstavar och kylanläggning och kan producera upp till 154 kWh per dygn. Tack vare en rad olika vred och knappar kan du justera effekten och styra din alldeles egna energiproduktion helt efter behov – är det storstädning på gång drar du upp produktionen, och framåt natten kan du skruva ner den igen, fortsätter Robin Lustigh-Curé.

Även Coolstuffs marknadschef Johan Norin-Luring har varit involverad i att ta fram produkten.

– Vi har haft en tät dialog med produktutveckling genom hela processen och vägt för- och nackdelar, men vi är extremt nöjda med slutresultatet. Den är väldigt säker. Den är så lätt att använda att till och med min 3-åring kan justera produktionen till sin padda. Vårt DIY Powerplant kommer revolutionera marknaden och om ett år ser vi Coolstuffs DIY Powerplant i varje hem.

I produkten följer det såklart med säkringar, en bruksanvisning och det viktigaste av allt: tre uranstavar! Montera stavarna under skyddskåpan (efter att du läst bruksanvisningen, tack!), ratta loss lite på de olika vreden och vips! så är ditt alldeles egna lilla kraftverk redo att ta hand om hushållets skriande energibehov. Tvättmaskin, ugn, TV och hårtork – du drar igång hela rasket och känner exakt noll oro för framtida elräkningar.

Relaterade Artiklar