Brother lanserar snabba och effektiva svartvita laserskrivare för hemmakontor och mindre företag
Hem APPAR Brother lanserar snabba och effektiva svartvita laserskrivare för hemmakontor och mindre företag

Brother lanserar snabba och effektiva svartvita laserskrivare för hemmakontor och mindre företag

Publicerat av: Redaktionen

Brother presenterar stolt sin nya serie kompakta svartvita laserskrivare, som utformats för snabbare och smidigare utskrifter hemma eller på det mindre kontoret.

Den nya serien innehåller enheter för olika typer av miljöer och krav med en mängd olika effektivitetshöjande funktioner, och utgör allt från kompakta modeller för privat användning till mångsidiga enheter för det mindre företaget.

Med utskriftshastigheter upp till 34 sidor per minut, automatisk dubbelsidig utskrift och generös papperskapacitet för upp till 250 ark kan användaren effektivt skriva ut och kopiera stora volymer utan stopp.

Skrivarna kan integreras sömlöst med olika enheter och nätverk, med stöd för trådlös uppkoppling och USB-anslutning samt för appen Brother Mobile Connect. Möjligheten att skicka dokument direkt till en mobil, surfplatta eller dator underlättar dokumenthanteringen oavsett om användaren befinner sig hemma, på kontoret eller någon annanstans.

Den 6,8 cm stora färgpekskärmen på MFC-L2860DW och DCP-L2660DW har ett intuitivt, användarvänligt gränssnitt som gör dem extra lätta att hantera. Brother har designat skrivarna med fokus på slutanvändaren, när det gäller allt från första konfiguration till löpande underhåll. Resultatet är smidigare utskrifter som inte kompromissar med prestanda eller kvalitet.

Henning Elkjær, Sales Director för Danmark och Norge på Brother Nordic A/S, kommenterar den nya serien så här:
– Vi vet att dagens medarbetare kräver flexibla och snabba lösningar, framför allt med tanke på att hybrid- och distansarbete blir allt vanligare. Vårt mål är att det ska gå snabbt och smidigt att skriva ut och skanna dokument, allt för att frigöra tid till andra uppgifter.

– Med appen Brother Mobile Connect kan användaren skriva ut direkt från sin mobila enhet, utan dator. Det underlättar utskriftsprocessen ytterligare och skapar en användarvänlig upplevelse som minimerar konfigureringstiden och maximerar produktiviteten.

Brother lanserar snabba och effektiva svartvita laserskrivare för hemmakontor och mindre företag

Brothers nya serie svartvita laserskrivare består av två skrivare, HL-L2400DW och HL-L2445DW, två allt-i-ett-skrivare, DCP-L2620DW och DCP-L2660DW, samt två allt-i-ett-skrivare med fax, MFC-L2800DW och MFC-L2860DW. Samtliga finns att köpa via Brothers återförsäljare.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar