Nu kan kunder få sina Värdeavier direkt på kontot via Swish
Hem BETALLÖSNINGAR Nu kan kunder få sina Värdeavier direkt på kontot via Swish

Nu kan kunder få sina Värdeavier direkt på kontot via Swish

Publicerat av: Redaktionen

Det har blivit smidigare än någonsin för privatpersoner att lösa in sina Värdeavier.

Genom ett samarbete mellan ClearOn och Reitan Convenience Sverige går det nu att få pengarna överförda direkt på bankkontot via Swish på samtliga Pressbyrån och 7-Eleven runtom i landet.

Varje år skickas miljontals Värdeavier ut till privatpersoner i Sverige.

För många är inlösningen av Värdeavier med större belopp en utmaning då de flesta butiker, av säkerhetsskäl, inte har tillgång till stora summor kontanter. Tack vare en lösning mellan ClearOn och Reitan Convenience Sverige kan beloppet nu sättas in direkt på mottagarens bankkonto via Swish. I dagsläget är det möjligt att lösa in sina avier med Swish enbart på Pressbyrån och 7-Eleven.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda alla våra kunder ett tryggare och smidigare sätt att lösa in sina Värdeavier. Vi arbetar dagligen för att göra vardagen lite enklare för våra kunder, och med digitaliseringens hjälp är det precis det vi gör nu med denna lösning, säger Marie Wedin, Kommersiell direktör på Reitan Convenience Sverige.

Säkert och tillgängligt

Tack vare Swish och ClearOns expertis kring digitala lösningar kan mottagaren av Värdeavin känna en trygghet i att deras betalningsinformation hanteras på ett säkert sätt. Eftersom Pressbyrån och 7-Eleven finns på över 400 platser runtom i landet innebär det även att de flesta kan utnyttja tjänsten.

– Samarbetet markerar ett viktigt steg inom utveckling av digitala betalningslösningar och förbättrar och utökar möjligheterna att lösa in Värdeavier för mottagaren. Genom att kombinera ClearOns och Swish expertis inom betalningslösningar och moderna teknik samt Pressbyråns och 7-Elevens omfattande butiksnätverk, skapar vi en smidig och användarvänlig tjänst som gynnar alla parter, säger Dick Lundqvist, Produktchef Payments, ClearOn AB.

Nu kan kunder få sina Värdeavier direkt på kontot via Swish

– Det här är ett klockrent användningsområde för utbetalningar via Swish, och det är roligt att se hur vi kan vara med och modernisera och förenkla utbetalningar av värdeavier, säger Urban Höglund, vd på Swish.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar