Fujifilm introducerar den nya INSTAX mini 12 kameran
Hem PRODUKTNYHETER Fujifilm Europe introducerar den nya INSTAX mini 12 kameran

Fujifilm Europe introducerar den nya INSTAX mini 12 kameran

Publicerat av: Redaktionen

 FUJIFILM Europe GmbH, Imaging Division, har lanserat den nya INSTAX MINI 12 kamera (även kallad “MINI 12”).

MINI 12 är skapade av det bästa från den populära INSTAX MINI-kameraserien, plus imponerande uppgraderingar, och kombinerar ett roligt utseende och förbättrade funktioner i en kamera som är utformad för att fylla världen med glädje.

Med sin uppblåsta bubbliga design, överför MINI 12 huvudfunktionerna i den senaste INSTAX MINI 11 kameran (lanserades 2020), inklusive närbilds-/ selfie-läge och justeringsfunktioner för automatisk exponering.

Men den har också en ny parallaxkorrigeringsfunktion, där kamerans sökare överensstämmer med linsen när du använder Close-Up Mode, vilket minskar objektförskjutningar och resulterar i ett centrerat foto. MINI 12 har också automatisk blixtstyrning, vilket hjälper till att förhindra tvättade bilder. Dess uppdaterade linsstruktur ger intuitiva steg för att både slå på och av kameran och komma åt det populära närbilds- / selfie-läget med en enkel vridning av linsen.

Fujifilm introducerar den nya INSTAX mini 12 kameran

“INSTAX MINI-serien har länge varit ett otroligt populärt val för att introducera det roliga med analoga kameror för fotoälskare, gamla och nya, tack vare sin lekfulla design, användarvänlighet och överkomliga pris”, säger Shin Udono, Senior Vice President, Imaging Solutions, FUJIFILM Europe. “MINI 12 tar den här serien till nästa nivå med en ikonisk bubbeldesignen som skriker av glädje och kreativitet. Hur du ser världen är formad av linsen du ser den genom, och MINI 12 ger användarna ett nytt unikt perspektiv.”

Fem spännande färger

MINI 12 kommer att finnas i Blossom Pink, Mint Green, Clay White, Lilac Purple och Pastel Blue. Den förväntas vara tillgänglig från 16 mars 2023 till REK-pris på 999,95 SEK. För mer information, besök www.instax.se/kameror/mini-12/

 

 

 

 

Relaterade Artiklar