B&O stärker företagsportoföljen - Beocom Portal blir nu Microsoft Teams-Certifierade
Hem PRODUKTNYHETER B&O stärker företagsportoföljen – Beocom Portal blir nu Microsoft Teams-Certifierade

B&O stärker företagsportoföljen – Beocom Portal blir nu Microsoft Teams-Certifierade

Publicerat av: Redaktionen

Bang & Olufsen stärker portföljen med produkter riktade mot företagsanvändare genom Beocom Portal for Microsoft Teams.

De nya hörlurarna, som utvecklats specifikt för Microsoft Teams, tillgodoser behoven hos hybridarbetare som kräver högkvalitativt ljud och anslutning för både arbete och fritid.

Beocom Portal tillgodoser de olika ljudbehov som finns vid dagens hybridarbete. De har enastående ljudkvalitet, brusreducering samt en bekväm, lätt design som gör att de bekvämt kan användas många timmar. De högkvalitativa inbyggda mikrofonerna erbjuder tydlig och skarp röstkommunikation med kollegor på Teams, vilket gör fjärrsamarbete mer smidigt än någonsin på kontoret, hemma eller på språng.

  • Vi är glada över att presentera vårt nya headset för Microsoft Teams. Vi förstår betydelsen av effektiv kommunikation i arbetslivet, och kunder har efterfrågat en enhet som levererar exceptionell ljudkvalitet, anslutning och stil, allt i ett paket. Med detta headset behöver du bara en enhet för jobbet, fritid, resor och sport, säger John Howard, Head of Enterprise på Bang & Olufsen.

Deras stilrena minimalistiska design gör att du alltid ser elegant och sofistikerad ut, oavsett om du tar en promenad, njuter av din favoritmusik eller pratar i telefon.

B&O stärker företagsportoföljen - Beocom Portal blir nu Microsoft Teams-CertifieradeAlbert Kooiman, Senior Director på Microsoft Teams Devices, Partner Engineering och Certification på Microsoft menar att sömlöst samarbete och kommunikation är avgörande för moderna och hybrida arbetsmiljöer:
  • Vi ser en ökande trend i att kombinera personlig kommunikation med fjärrkommunikation i en och samma enhet som ger fantastisk ljudkvalitet och intuitiva lösningar på Teams-samtal var som helst, säger Kooiman.
Nyckelfunktioner för Beocom-portalen inkluderar:
  •  Förbättrade funktioner för företag: Beocom Portal är certifierad för Microsoft Teams och kompatibel med de mest populära kommunikationsplattformarna. Tack vare dongeln som medföljer headsetet tillhandahålls en färdigparad trådlös upplevelse med förbättrad anslutning och kvalitet med enkel åtkomst utan avbrott eller tappade anslutningar.
  • Kraftfullt ljud: Högtalarna är framtagna av Bang & Olufsens ljudingenjörer, vilket resulterat i en kraftfull och tydlig
  • Kristallklara konversationer: En rad strålformande mikrofoner isolerar och förstärker användarens röst samtidigt som bakgrundsljudet stängs ute. Intuitiva touchkontroller ger snabb åtkomst till viktiga funktioner som mute, aktiv brusreducering och egen röstjustering.
  • Design som ger komfort hela dagen: Headsetet är designat för att ge komfort under hela dagen. Hörlurarna är formgivna för långvarig användning och har öronkuddar med memory foam. Det inbyggda stödet för käken förbättrar såväl akustisk prestanda som komfort. Insidan av bygeln är tillverkad i en högkvalitativ boo-textil, som är både hållbar och har god andningsförmåga. Vidare är hörlurarna tillverkade med en unik stoppning för att undvika obehag och avlasta trycket vid användning.

Beocom Portal-headsetet för Microsoft Teams kommer med 3 års garanti och finns nu att köpa på www.microsoft.com/en-us/microsoft-teams/

Relaterade Artiklar