Arlo lanserar ny övervakningskamera för inomhusbruk
Hem PRODUKTNYHETER Arlo lanserar ny övervakningskamera för inomhusbruk

Arlo lanserar ny övervakningskamera för inomhusbruk

Publicerat av: Redaktionen

Nya Essential Indoor Camera skyddar ditt hem från insidan, 24/7.

Arlo lanserar ny övervakningskamera för inomhusbruk

Arlo Europe lanserar idag sin senaste säkerhetsprodukt: Arlo Essential Indoor Camera.

Den nya dedikerade inomhuskameran skyddar användares hem inifrån och ut och ger husägare fullständig kontroll över deras säkerhet och integritet. Produkten ingår i produktsortimentet Arlo Essential Security Range som även inkluderar den nyligen lanserade Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell och den prisbelönta Essential Spotlight Camera. Essential Indoor Camera kan förbeställas från och med den 1 mars och blir allmänt tillgänglig över hela Europa från och med den 1 april 2021.

Skyddar hem från insidan

Användare får notifikationer direkt till sin telefon när kameran upptäcker rörelse eller ljud och kan kolla livevideoflödet för att se vad som har utlöst det. Essential Indoor Camera fångar video i klar 1080p HD med skarpt mörkerseende, vilket innebär att man kan få en tydlig bild av vem och vad som finns i hemmet – dag som natt. Om användaren upptäcker en inkräktare kan den snabbt vidta åtgärder för att utlösa den inbyggda sirenen eller prata och lyssna via mikrofonen och högtalaren. Enligt rekommendation från säkerhetsexperter så ansluts den nya inomhuskameran till elnätet för skydd 24/7 och ansluts direkt till Wi-Fi för en enkel installation. Den kompakta designen, det flexibla stativet och monteringsplattan gör att användare kan installera enheten för att bevaka de bryr sig mest om.

Ger kontroll över användarens integritet

Arlo Essential Indoor Camera har ett automatisk linsskydd så att man enkelt kan stänga av kameran för fullständig kontroll över sin integritet. Kamerans ljud och video kan avaktiveras när man är hemma och slås på när man går hemifrån. Funktionen kan justeras via Arlo-appen eller ställas in så att den aktiveras automatiskt med hjälp av telefonens platsinställningar.

Övervaka och kontrollera med Arlo Smart Security

Med Arlo SMART-abonnemang – som drivs av artificiell intelligens – kan kameran skilja mellan människor och husdjur, så att användaren kan välja exakt vad kameran håller ett öga på – i tydlig 1080p-upplösning. Användare får tillgång till Arlos patenterade låst skärm-teknik som låter en agera snabbare. För ökad säkerhet kan man lagra sina videor i 30 dagar i molnet så att man kan använda dem som bevis om det värsta skulle hända.

Med en rekommenderat pris på 1290 SEK / 1290 NOK / 990 DKK finns Arlo Essential Indoor Camera tillgänglig för förbeställning från 1 mars och allmänt tillgänglig från 1 april på Amazon och andra auktoriserade Arlo-återförsäljare.

 

Relaterade Artiklar