Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Arlo lanserar essential wire-free video doorbell

Arlo lanserar essential wire-free video doorbell

Publicerat av: Redaktionen

Videodörrklockan i full bild ger användaren möjlighet att säkra sin ytterdörr dygnet runt.

Arlo lanserar essential wire-free video doorbell 3Arlo Europe tillkännager idag lanseringen av sin Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell med en unik betraktningsvinkel och inbyggd siren för att skydda utifrån och in.

Då 74% av inbrott inträffar genom ytterdörren och antalet paketstölder ökar med en fjärdedel år efter år, finns det ett växande behov av att öka säkerheten i detta utsatta område av en fastighet. Arlo Essential Video Doorbell ger husägare möjlighet att säkra sin ytterdörr och hjälpa till att skydda sin egendom oavsett om de är hemma eller borta – allt i en 100% trådfri design.

Se mer utanför dörren

Precis som Arlos prisbelönta trådbundna videodörrklocka använder den nya trådfria versionen en unik 1:1-bildvinkel och ett 180 graders synfält så att användare kan se en person från topp till tå eller ett paket på marken – vilket ger en fullständig bild av vem eller vad som står vid dörren. Klar 1080p-video med HDR och skarpt mörkerseende gör det möjligt för husägare att skilja mellan vän och fiende även i mörkret, vilket ger dem självförtroende att öppna dörren.

Det snabbaste sättet att svara vid dörren

Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell är den enda videodörrklockan som ringer direkt till användarens mobil direkt när någon trycker på den, vilket gör att användaren kan svara den som är vid dörren snabbare. Precis som Arlos säkerhetskameror utomhus får användarna en varning när dörrklockan upptäcker rörelse och kan starta livevideoflöden för att ta reda på exakt vad som utlöste den. Videodörrklockan gör det möjligt för användare att höra och prata med besökare vid ytterdörren direkt från en smartphone via den inbyggda högtalaren och mikrofonen.

För de tillfällen användaren inte kan svara direkt kan den låta besökare lämna ett meddelande till en röstbrevlåda som kan lyssnas av vid ett senare tillfälle. Arlo Essential Video Doorbell fungerar med Google Assistant, Amazon Alexa och SmartThings så att den kan anslutas till befintliga smarta produkter för extra bekvämlighet.

Ytterdörrssäkerhet från Arlo

Användare kan vara lugna med att deras ytterdörr övervakas. Essential Video Doorbell låter inte bara användare hålla kontakten med sitt hem utan låter dem vidta åtgärder för att skydda det. Den enda dörrklockan med en inbyggd avskräckande siren som kan ställas in så att den aktiveras automatiskt när rörelse upptäcks eller fjärrstyras med en smartphone. Videodörrklockan är väderbeständig och certifierad för att motstå värme, kyla, regn eller sol. Essential Wire-Free Video Doorbell är lätt att installera med hjälp av det avtagbara, uppladdningsbara batteriet och kan också anslutas till elnätet av en elektriker för kontinuerlig ström – utan att någon transformator behövs.

Mer än en kamera

Arlo är mer än bara en kamera. Användare kan skydda sitt hem med Arlos säkerhetsplattform AI SMART som drivs av deras nya Essential Video Doorbell. SMART-prenumerationstjänsten låser upp ytterligare befogenheter för visuell säkerhet, avancerad detektering och snabb respons för större sinnesro. Med en 3-månaders provperiod som ingår i varje dörrklocka kan användare uppleva det förbättrade skyddet av Arlo SMART Security innan de väljer att gå med i tjänsten. Funktionerna och fördelarna inkluderar:

Visuell säkerhet

– 30-dagars lagring av videomoln – titta tillbaka på och dela videor med brottsbekämpningen om det behövs

– Anpassade aktivitetszoner – fokusera dörrklockan på viktiga områden inom dess synfält för att bli uppmärksam på den viktigaste informationen

– CVR – Lägg till kontinuerlig videoinspelning i SMART-plan för att skapa en videodörrklocka i CCTV-stil

Avancerad detektering och verifiering

– Detektering av människor, djur och fordon – välj de saker som är viktiga att uppmärksamma

– Paketdetektering – ta emot varningar specifikt när dörrklockan upptäcker ett paket, för att aldrig missa en leverans

– Lyssna efter eld – ställ in kameran så att den varnar om den upptäcker ljudet från brandlarmet

Incidentrespons

– Låst skärmrespons – vidta åtgärder utan att behöva låsa telefonen för ett snabbare svar

– Siren Alert – utlös den inbyggda sirenen för att avskräcka inkräktare som dörrklockan upptäcker

– Ring en vän – ställ in en nödkontakt i appen för att snabbt ringa på hjälp

Sinnesro

– Tvåfaktorautentisering – Håll dörrklockan säker med tvåstegs-inloggningsprocess

– Stöldbyte – med en betald SMART-plan kan en stulen dörrklocka bytas ut

Med ett REK-pris på 2190 SEK och 2190 NOK, så kommer Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell vara tillgänglig för förbeställning från 4 januari och allmänt tillgänglig från 2 februari på Amazon och andra auktoriserade Arlo-återförsäljare.

 

Relaterade Artiklar