Industridatorer och monitorer som tål krävande förhållanden
Hem PRODUKTNYHETER Industridatorer och monitorer som tål krävande förhållanden

Industridatorer och monitorer som tål krävande förhållanden

Publicerat av: Redaktionen

Advantech’s industridatorer och monitorer är framtagna för att tåla krävande förhållanden och applikationer.

Industridatorer och monitorer som tål krävande förhållanden

Tack vare dess Intelbaserade embedded processor får man en tillförlitlig enhet med lång tillgänglighet på marknaden vilket minskar produkthanteringskostnaderna.

Våra olika serier fokuserar på flexibilitet och anpassning utifrån hur olika förhållanden ser ut. Exempel på expansioner som kan göras är tillägg av diverse fältbussar, LTE/5G, I/O’s eller mer minneskapacitet.

PPC-3000S
PanelPC-serien är utvecklade för att hålla kompakt byggmått och hög kvalitet. Tack vare dess metallhölje erbjuds inte bara ett estetiskt fint utseende utan även möjlighet att transportera bort värme från komponenter på ett effektivt sätt. Därför är denna panelPC-serie optimal för er IoT lösning då dess användningsområden sträcker sig över flera segment. För felsökning och underhåll finns även fysisk information på en mindre display på dess baksida för att på så sätt visualisera fel så som nätverk, lagring eller RAM. Detta minimerar felsökningstiden så att det snabbt går att åtgärda det fel som uppstått.

UNO-137
UNO-137 är en applikationsorienterad dator som enkelt kan integreras med edge-programvara för att stödja olika industriella applikationer. För maskinövervakning kan till exempel den inbyggda DI/O användas direkt eller anslutas med USB/Busbaserade I/O-moduler. UNO-137 kan även utrustas med en extra iDoor-modul för expansion av bland annat Ethernetprotokoll. Tack vare CODESYS programvara möjliggör detta en PC-baserad soft logiccontroller. För trådlös kommunikation stöder UNO-137 Wi-Fi, LTE och 5G-anslutning. Integreringen av Advantechs WISE-DeviceOn-programvara möjliggör flexibel enhetshantering och monitorering av sina enheter.

FPM-200
FPM-200-serien riktar sig till industriella IoT-applikationer. Med sin LCD-skärm och IP66-klassad frontpanel för skydd mot vatten och damm säkerställer detta att monitorerna tål rengöring med bland annat högtryck. Detta gör det idealiskt för industriella miljöer med hårda förhållanden. FPM-200-seriens bildskärmar är utformade med samma smala, kompakta formfaktor som Advantechs TPC-panelPC-serie för enkel integrering och är också byggda med aluminiumhölje för att ge ett komplett skydd mot stötar, vibrationer och frätande vätska/gas, detta för att uppfylla kraven i industrin. När det gäller installation, som alla Advantechs panelmonterade enheter, kan FPM-200-skärmen stödja olika monteringsalternativ, inklusive panel, skrivbords och VESA-montering för att säkerställa enkel driftsättning i olika industrimiljöer.

Relaterade Artiklar