Babyworld live med Ingrid och Klarna Shipping Assistant på Viskan E-handelsplattform
Hem E-HANDEL Babyworld live med Ingrid och Klarna Shipping Assistant på Viskan E-handelsplattform

Babyworld live med Ingrid och Klarna Shipping Assistant på Viskan E-handelsplattform

Publicerat av: Redaktionen

Babyworld blir först ut bland Viskans kunder att gå live med Klarnas Shipping Assistant (KSA) med Ingrid som transportadministratör på Viskan E-handelsplattform.

Babyworld live med Ingrid och Klarna Shipping Assistant på Viskan E-handelsplattform

Fraktalternativen administreras direkt i Ingrids plattform och presenteras i Klarnas kassa.

Konsumenterna erbjuds fler fraktalternativ

Babyworld, som är en av de största aktörerna inom barn & baby och blev utsedd till Årets Butik 2021 av Pricerunner, har stort fokus på att utvecklas och ständigt följa sina kunders önskemål och behov.

När de nu går live med KSA och Ingrid på Viskan E-handelsplattform kan de erbjuda sina kunder fler fraktalternativ samtidigt som det blir enklare för kunderna att sortera mellan alla olika leveransalternativ. Inom kort kommer ytterligare fraktalternativ adderas för att möta konsumenternas efterfrågan. KSA och Ingrid gör det enkelt att lägga till fler. Babyworld kommer även ha möjlighet att i realtid justera leveranstiderna som presenteras i KSA, beroende på aktuell orderingång.

— Vi har jobbat stenhårt med upplevelsen på sajten den senaste tiden och det känns bra att få ut KSA som en del i att ta oss till nästa nivå av e-handeln, säger Dennis Söderqvist, VD Babyworld.

Klarna Shipping Assistant + Ingrid = Sant 

Kombinationen av KSA och Ingrid gör det möjligt för Babyworld att på ett enklare sätt lägga till eller ta bort vilka fraktmetoder de vill erbjuda. De har även möjlighet att markera olika fraktalternativ med emblem eller märken som till exempel miljövänligt, kvällsleverans, express, rekommenderad. E-handlare som erbjuder många olika leveransalternativ kan alltså göra det enklare för konsumenterna att hitta det alternativ som passar dem bäst.

— Vi har kört flera parallella projekt med Babyworld senaste tiden, där KSA och Ingrid är ett av flera projekt. Vi har även genomfört ett projekt där Bitlog WMS har integrerats mot Viskans API. Nu faller alla bitar på plats och det är dags att skörda frukten av alla ansträngningar, säger Kristian Erlén, Key Account Manager på Viskan.

Klarnas Shipping Assistant (KSA) lanserades i början av 2020 och är en förlängning av betalbolagets befintliga snabbkassa, som alltså nu även kan hantera flera olika fraktalternativ.

Genom att göra checkouten friktionsfri och erbjuda flexibla leveransmetoder skapas en bättre helhetsupplevelse med en ökad kundnöjdhet som följd. Det resulterar även i färre övergivna kundkorgar och ökad konvertering.

Relaterade Artiklar