Aimo appen, fler användarmöjligheter än föregångaren
Hem APPAR Aimo appen, fler användarmöjligheter än föregångaren

Aimo appen, fler användarmöjligheter än föregångaren

Publicerat av: Redaktionen

När Mobilpark, den tidigare appen för parkering hos Aimo Park stängs ner, och Aimo lanserar efterträdaren: “Aimo” så öppnar sig helt nya möjligheter för både parkerande kunder och samarbetspartners.

Appen Aimo erbjuder ett bredare utbud av funktioner än tidigare samt möjlighet att ladda med Aimo Charge och parkera hos Aimo Park med samma app i Sverige.

Snart fungerar appen även i Finland och Norge.

Aimo appen, fler användarmöjligheter än föregångarenDen Finska mjuklanseringen påbörjas den i mitten av November 2023 och därefter skiftas fokus till att lägga till Aimos Norska anläggningar.

“Vi vill göra det enklare för fastighetsägare, företag & bostadsrättsföreningar att erbjuda elbilsladdning. Därför är jag så glad över att vi kan erbjuda fler laddmöjligheter för både privata och publika laddare i Aimo appen.” — Ray Shan, Solution Specialist E-Mobility på Aimo Charge

Appen Aimo har utvecklats med fokus på att ge användarna en bättre parkeringsupplevelse.

Appen har en rad nya och förbättrade funktioner, bland annat:

  • Anläggningsspecifika förslag på vanliga parkeringstider så att användaren kan starta parkering med färre klick
  • Automatisk betalning på “Aimo Park Easy” (Aimo Parks egna kameraavläsnings anläggningar)
  • Elbilsladdning, en viktig funktion för att stödja den växande elbilsmarknaden.

Aimo är redan nu tillgänglig som webb-app och för nedladdning i App Store och Google Play.

Därför utvecklar Aimo en egen app

Genom att hålla utvecklingen internt kan Aimo appen fortsätta att anpassas efter kundbehov. Mer funktioner är under produktion och teamet bakom appen ser fram emot att kunna erbjuda fler lösningar med mål att underlätta vardagslivet för privatpersoner och företags mobilitet.

“Bytet från MobilPark till Aimo app är en spännande resa, inte bara för oss men även för våra användare. Att övergå till en app som vi själva har full kontroll över kommer i längden innebära att vi kan samla alla tjänster vi erbjuder på en och samma plats. På så vis hoppas vi kunna erbjuda en unik helhetslösning inte bara för våra användare, men även för våra samarbetspartners.” — Caspian Gustavsson, Lösningsspecialist: Parkering på Aimo

Relaterade Artiklar