Hem NYHETER Xenit vinner Microsofts partnerpris

Xenit vinner Microsofts partnerpris

Publicerat av: Redaktionen

– Det är fantastiskt roligt att få denna utmärkelse och vi är jättestolta över det förtroende vi får från både våra kunder och Microsoft!

Xenit vinner Microsofts partnerpris 2

Isabella Tinnberg och Rasmus Kindberg, medarbetare på Xenit.

– Vi på Xenit jobbar med att realisera digitala drömmar och det ser vi fram emot att fortsätta göra med Microsoft Azure, säger Linus Lindström, vd på Xenit.

Xenit vann utmärkelsen tillsammans med Asurgent för sitt partnersamarbete med följande motivering:

”Här har vi två partners som trots snarlik affärsmodell och varande konkurrenter gjorde allt för kundens bästa i ett lyckat migreringsprojekt. Genom ett nära och öppet samarbete med tydlig förståelse för, inte bara varandras, utan även kundens prioriteringar, så genomförde de ett mycket lyckat migreringsprojekt vilket även inkluderade en ny klientmiljö baserad på Windows Virtual Dekstop

– Det värmer lite extra att vi fick utmärkelsen med motiveringen att vi gjorde allt för kundens bästa. Vi är väldigt mån om våra kundrelationer och för att kunna realisera digitala drömmar krävs det att vi går den extra milen för kunderna. Det känns också jättekul att vinna tillsammans med vår samarbetspartner Asurgent. Vi båda vill uppnå samma sak, lyckade kundresor. Sveriges behov av Azure-projekt är stort så det finns gott om plats för oss båda och många samarbetsmöjligheter, avslutar Linus Lindström, vd på Xenit.

Relaterade Artiklar