Hem NYHETER OnePlus 8T får ultra-smooth 120Hz Fluid display och betyget A+ av DisplayMate

OnePlus 8T får ultra-smooth 120Hz Fluid display och betyget A+ av DisplayMate

Publicerat av: Redaktionen

OnePlus har återigen definierat upplevelsen i en smartphone genom en 120Hz-skärm till den kommande OnePlus 8T, vilket ger användare en extremt smooth och blixtsnabb skärm med enastående färgnoggrannhet.

OnePlus 8T får ultra-smooth 120Hz Fluid display och betyget A+ av DisplayMateEfter att ha introducerat en böjd 120Hz-skärm för första gången på OnePlus 8 Pro i april utökar OnePlus nu sin ledande skärmteknik genom att introducera en platt 120Hz-skärm på OnePlus 8T. OnePlus 8T är också den senaste OnePlus-skärmen som erhåller betyget A+ från DisplayMate.

– Tidigare i år med vårt ultrapremium flaggskepp OnePlus 8 Pro pressade vi uppdateringsfrekvensen till 120Hz för en ännu bättre skärmupplevelse. Vi var glada då att se att det mottogs väl av våra användare. I takt med att tekniken utvecklas och tillverkningstekniken förbättras kan vi ta 120Hz till ett bredare utbud av våra produkter, vilket ger den bästa bildskärmstekniken och upplevelsen till ännu fler, säger Pete Lau, medgrundare och VD för OnePlus.

Bättre display, ännu bättre

Skärmen på OnePlus 8T stöder en uppdateringsfrekvens på 120Hz tillsammans med en samplingsfrekvens på upp till 240Hz och minskad latens. Vilket gör att användare kan njuta av de mest intensiva spelen med beaktansvärt flyt eller enkelt skrolla genom sociala medier.

För att ta fram den verkliga potentialen för en 120Hz-skärm implementerade OnePlus-programvaruteam så många som 142 mjukvaruoptimeringar för att ge användare den bästa möjliga upplevelsen.

Färg som du aldrig har sett det

För att säkerställa högsta möjliga färgnoggrannhet i branschen, gick OnePlus 8T-skärmpaneler igenom samma noggranna färgkalibreringsprocess som OnePlus 8-serien. Med en Just Noticeable Color Difference (JNCD) på cirka 0,3 säkerställer OnePlus 8T att varje detalj framstår som naturlig och verklighetstrogen.

Dessutom med 100% DCI-P3, det färgutrymme som gynnas av filmindustrin med en mycket bredare färgskala, kan OnePlus 8T visa fler färger än vanliga skärmpaneler. Detta ger ett rikare, mer exakt färguttryck, vilket hjälper till att få betyget A+ från DisplayMate.

Med sin FHD+ 2.5D-flexibla skärm och HDR10+-standard skapar OnePlus 8T-skärmen en uppslukande tittarupplevelse för användare, oavsett om de tittar på HD-videor, sveper genom foton eller spelar spel.

Oöverträffad komfort

OnePlus 8 Pro:s sensor för flimmer läggs också till på OnePlus 8T. Dessutom höjde vi också justeringsskalan för ljusstyrka till 8192 nivåer, vilket motsvarar 8 gånger den genomsnittliga ljusstyrkan som är möjligt att upptäckas för det mänskliga ögat, vilket gör övergången mellan olika ljusinställningar naturligt och bekvämt.

Relaterade Artiklar