Waqar Ali Subhani byter Thailand mot Luleå och Spotin
Hem E-HANDEL Waqar Ali Subhani byter Thailand mot luleåbaserade Spotin

Waqar Ali Subhani byter Thailand mot luleåbaserade Spotin

Publicerat av: Redaktionen

Luleåbaserade Spotin, som utvecklar lösningar för att koppla samman digitalt innehåll och e-handel, ser stor potential i globala rekryteringar där kulturella influenser leder till större innovation.

Senaste rekryteringen, Waqar Ali Subhani, bytte thailändska jätten CP group mot techbolaget i Luleå.

Sandstränder blev till isvägar och pad thai till fika när dataingenjören Waqar Ali Subhani valde en ny karriär i Luleå och Sverige framför hemlandet Thailand. Flytten gick mot snabbväxande Spotin där all utveckling sker inhouse. Waqar har 10 års erfarenhet av både back- och frontend-utveckling och kommer senast från Thailands största företagskonglomerat, Charoen Pokphand group. Med en bred kunskap kring stora kodkataloger går han in med en roll som senior frontend-utvecklare i startupföretaget. Fokus kommer ligga på Spotins arkitektur samt utveckling för att underlätta en större uppskalning..

Likt här, växer startupscenen i Thailand med snabb takt, samtidigt belyser Waqar skillnader mellan det svenska och thailändska företagandet. Arbetskulturen beskriver han som varmare och mer öppensinnad i Luleå, vilket tillåter den enskilda individen och företaget större möjligheter.

Waqar Ali Subhani byter Thailand mot Luleå och Spotin

Waqar Ali Subhani

“Den största skillnaden mellan det svenska företaget och arbetskulturen i Thailand ligger i organisationsstrukturen. Teamkänslan och den direktdemokratiska, mer platta organisationen ser jag som en nyckel till produktivitet. Framförallt i ett mindre företag där allas åsikter kan vägas in. Jag känner större utvecklingspotential här. Jag ser Spotins affärsidé som ett vinnande framtidskoncept, vi behöver en modern e-handelsmarknad som inte står i beroende till tredjepartsaktörer för att fungera. Menar Waqar Ali Subhani, Senior frontend-utvecklare på Spotin.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>