Upptäck SOLARSYSTYM med Lorde och Sonos Radio
Hem PRODUKTNYHETER Upptäck kanal SOLARSYSTYM med Lorde och Sonos Radio

Upptäck kanal SOLARSYSTYM med Lorde och Sonos Radio

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterar Sonos (Nasdaq: SONO) sitt senaste radiosamarbete, nu tillsammans med den prisbelönta artisten Lorde.

Med sin kanal SOLARSYSTYM vill Lorde bjuda in lyssnaren till att ta del av den magiska värld som inspirerar och formar hennes kreativitet, båda hemma och utomhus.

Upptäck SOLARSYSTYM med Lorde och Sonos RadioFansen får möjlighet att lyssna på låtar och berättelser som kurerats av Lorde på kanalen SOLARSYSTYM, i Sonos-appen. I samband med lanseringen släpps även den bärbara högtalaren Roam i tre nya naturnära färger som funkar perfekt att ta med sig ut i naturen samtidigt som SOLARSYSTYM går på repeat.

”SOLARSYSTYM är som att kliva in i min hjärna och ge lyssnarna en direkt inblick i de låtar som har haft en stor inverkan på mig och mitt liv”, säger Lorde. ”Det är en samling former som är sammanbundna av gravitationen, en handfull planeter, dussintals, fler dvärgplaneter och oändligt många småstenar. Och alla reflekterar solens ljus. Det är de här formerna som har påverkat min livsriktning på ett positivt sätt.”

Lordes station ger lyssnarna en ärlig och osminkad inblick i hennes musikaliska resa där hon tänker tillbaka på de stunder och artister som har inspirerat henne, från tonåren och hennes tidiga karriär fram till idag. Med SOLARSYSTYM visar Lorde upp sin musikaliska bredd med allt från 70-talsdisco till hiphop, eller som hon själv säger ”det här klustret av himlakroppar kommer att visa er vem jag är”. SOLARSYSTYM blir tillgänglig globalt från och med idag på Sonos Radio och på Mixcloud för dig som är på språng.

”Med Sonos Radio kan fansen göra en djupdykning i bakgrunden till den råa kreativiteten hos några av våra största artister”, säger Brian Beck, Head of Music på Sonos. ”Lorde är en skaparkraft att räkna med, så att få följa utvecklingen kring hur hon hittat sin inspiration är en ovärderlig upplevelse för fansen.”

För att ge fansen möjlighet att ge sig ut i naturen och utforska sin omgivning har Lorde och Sonos samarbetat med ekodesignföretaget Everybody.World och tagit fram en väska som har rätt storlek för Roam och passar högtalarens nya färger. Den halvmåneformade väskan har en mörkblå färg som påminner om himlens färg efter midnatt och ljusa sömmar som skapar en rymdliknande effekt. Fans världen över kommer ha chansen att lägga vantarna på en väska i samband med en utlottning varje vecka på @sonosradio.

Relaterade Artiklar