Ekomakeup.se en samlingssida för att sprida ekologisk makeup
Hem NYHETER Ekomakeup.se en samlingssida för att sprida ekologisk makeup

Ekomakeup.se en samlingssida för att sprida ekologisk makeup

Publicerat av: Redaktionen

Vi känner alla igen Hemnet bostadssida och samlingssidor för att beställa resor.

Ekomakeup.se en samlingssida för att sprida ekologisk makeup 2Nu finns en samlingssida med alla återförsäljare av ekologisk makeup och hudvård i Sverige. Där kan konsumenter hitta salonger, webshops och butiker med helt eller delvis ekologiska produkter alla samlade på en sida. Tillsammans med nyheter och artiklar inom området samlar Ekomakeup.se återförsäljare på ett ställe.

Vi vill öka synligheten för ekologisk makeup. Efter att tidigare ha arbetat med att marknadsföra och lansera flera enskilda kunders ekologiska produkter vet vi att skönhetsbranschen är en bransch som aldrig tar paus utan ökar från år till år.
Med egna val i vår livsstil, att välja ekologiskt så långt det går, föddes en idé om att göra ekologisk makeup mer synlig då vi såg den rådande statistiken. Exempelvis att bara 3 skinkor av 100 på våra julbord är ekologisk.

Ekologiskt ligger i tiden men fortfarande är det få som praktiserar sina val i verkligheten.

Vi vill lyfta fram de som arbetar för hållbarhet på lång sikt utan att göra avkall på kvalitén. Vi vill bidra till exponering så att kunderna hittar återförsäljare av ekologisk makeup innan de ger efter för reklam och väljer traditionell makeup.

På Ekomakeup.se hittar du ekologiska återförsäljare och hudvårdssalonger samt får tips och nyheter om ekologisk skönhet och makeup för en naturlig och hållbar livsstil. Allt på ett ställe.

Med hjärtat och framtiden i sikte vill vi vara med att bidra till att ge ekologisk skönhet till alla.

Relaterade Artiklar