FastOut lanserar konsumenttjänst
Hem NYHETER FastOut lanserar konsumenttjänst

FastOut lanserar konsumenttjänst

Publicerat av: Redaktionen

VR- och drönarföretaget FastOut tar nu nästa steg i linje med den digitala strategin.

FastOut lanserar konsumenttjänst 2Nästa tjänst ut är konsumentinriktad och möjliggör digital försäljning av högupplösta stillbilder från bildbanken som byggts upp av FastOuts anslutna piloter.

Lanseringen kommer först att ske via hitta.se där besökarna har tillgång till en stor andel av FastOuts drönarvyer i Sverige via kartfunktionen på hitta.se. Drönarvyerna på hitta.se får redan idag omkring 120 000 besökare varje månad. På respektive drönarvy kommer det att läggas in en knapp som länkas till ett nytt flöde hos FastOut där besökarna får möjlighet att digitalt skräddarsy och köpa en högupplöst stillbild av vald vy. På vyer som inte är tillräckligt högupplösta skickas istället besökaren till en sida där en beställning av ny unik vy kan läggas.

Leverans sker digitalt och direkt till angiven e-post efter att betalning gått igenom. I nästa steg kommer FastOut även att erbjuda möjlighet för konsument att köpa en skräddarsydd 360° panoramavy. I dessa fall kommer en virtuell spelare att ingå som lagras i FastOuts molntjänst. Dessa panoramor blir tillgängliga via länk och kan enkelt delas i sociala medier eller integreras på hemsidor. Kostnad per högupplöst stillbild blir 495 kronor inklusive moms.

Framöver kommer två nya produktsidor att lanseras på FastOuts hemsida där alla publika vyer på alla marknader kommer vara tillgängliga för konsumenter och företag.

Från dessa sidor kommer det bli möjligt att skräddarsy och köpa högupplösta stillbilder respektive 360° panoramor. Det krävs bara ett betalkort och all leverans sker digitalt utan manuell handpåläggning från FastOut.

“Att vi nu öppnar upp och gör det möjligt för alla som har ett betalkort att enkelt kunna skräddarsy och köpa våra vyer, oavsett om man sedan tidigare är kund eller inte, är väldigt spännande och har en stor potential då vi har tiotusentals besökare på dessa vyer varje månad”, säger Alexander Greidinger, VD FastOut.

Relaterade Artiklar