Tips på originalfilmer från Netflix
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Tips på originalfilmer från Netflix

Tips på originalfilmer från Netflix

Publicerat av: Redaktionen

stens mörker har officiellt tågat in och för oss soffpotatisar betyder det bara en enda sak: streaming!

Med regnets smattrande i bakgrunden kan vi bekvämt, och med gott samvete, parkera sätet framför Netflix och plöja igenom film och serier likt besatta. Idag vill vi rikta strålkastarljuset mot streamingjättens egna produktioner – Netflix originalfilmer.

Nedan följer fem tips på rullar signerade Netflix:

Tips på originalfilmer från Netflix 1

Foto: Netflix

5. The Night Comes for Us (2018)

Kickstarta dina filmiska sinnen med två timmar rundsparkar och mörbultade anleten med den indonesiska actionrökaren The Night Comes for Us. Brutal är inte ett tillräckligt målande adjektiv för att beskriva The Night Comes for Us. Våldet är fullständigt hämningslöst och ofta knyter sig mitt tarmpaket av våldsamheterna framför mina ögon. The Night Comes for Us är ett tekniskt briljant kärleksbrev till oss actionjunkies signerat Netflix.

 

 

Tips på originalfilmer från Netflix 2

Foto: Netflix

4. The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs är det senaste nytillskottet i bland originalfilmerna på Netflix. Bakom kameran hittar vi det legendariska radarparet Ethan och Joel Coen och är en antologi bestående av sex berättelser från den Vilda Västern. Vi bjuds på ett välproducerat västerndrama, välskrivet manus, snygga foton, vacker scenografi, och engagerande historier fyllda till bredden av färgstarka karaktärer – Coenbröderna i ett nötskal.

 

Tips på originalfilmer från Netflix 3

Foto: Netflix

3. Annihilation (2018)

Annihilation är ett unikt sci-fi drama som inte har någon like. Natalie Portman leder ett team av vetenskapsmän som beger sig in i en mystisk “bubbla”, kallad The Shimmer, som skapades på jorden efter ett meteoritnedslag. Annihilation är en expedition knökfull av fantasi och stundtals blodisande obehag. Rekommenderas varmt!

 

Tips på originalfilmer från Netflix 4

Foto: Netflix

2. Beasts of no Nation (2015)

Det finns massor av olika filmer på Netflix och Beasts of no Nation är motsatsen till en skrattfest. Vi får slå följe med barnsoldaten Agu som under dödshot tvingas kämpa i ett fruktansvärt inbördeskrig. Gripande är bara förnamnet och Beasts of no Nation visar ogenerat upp krigets hemskheter ur ett barns oskyldiga ögon. Tips: bring your own kramkudde.

 

1. Mudbound (2017)

Tips på originalfilmer från Netflix 5

Foto: Netflix

Mudbound är ett fyrfaldigt oscarnominerat drama som äger rum under andra världskrigets rökridå. Vi får följa två människors kamp för att återanpassa sig till samhället efter att ha ärrats av krigets fasor. Mudbound förmedlar ett budskap värdigt att basunera ut samtidigt som produktionsvärdet är högt. En relevant och vacker film bland Netflix bibliotek!

Hoppas vi lyckades pricka in något för just dina filmiska smaklökar bland dessa fem tips!

Relaterade Artiklar