ALOGIC Clarity Max Touch 32" UHD 4K skärm
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Alogic Clarity Max Touch 32″ UHD 4K skärm

Alogic Clarity Max Touch 32″ UHD 4K skärm

Publicerat av: Redaktionen

Upplev en ny dimension av bildskärmsprestanda med ALOGIC Clarity Max Touch 32″ UHD 4K skärm.

Denna toppmoderna skärm är inte bara en visuell fest för ögonen, utan också en interaktiv upplevelse som förvandlar ditt arbete till en helt ny nivå.

Med en kombination av 4K UHD-bildskärm, intuitiv pekskärm funktionalitet och kraftfulla anslutningsalternativ, är ALOGIC Clarity Max Touch mer än bara en monitor – det är en portal till framtiden.

ALOGIC Clarity Max Touch 32" UHD 4K skärmEnastående bildkvalitet

4K UHD-skärm i studio klass: Fördjupa dig i en värld av slående detaljer med ALOGIC Clarity Max Touch, som erbjuder HDR400-stöd och ett dynamiskt kontrastförhållande på 3000:1. Med en magnifik 4K-upplösning på 3840×2160 och över 16 miljoner färger, levererar varje pixel exakta och levande bilder som tar din visuella upplevelse till nya höjder.

Intuitiv interaktivitet

Intuitiv pekskärm: Steg in i framtiden med den intuitiva pekskärmen som erbjuder en sömlös och responsiv användarupplevelse. Oavsett om du navigerar genom komplexa arbetsflöden, ger ALOGIC Clarity Max Touch dig möjligheten att arbeta smartare.

Anslutningsmöjligheter

Sömlös installation med en enda kabel: Utrustad med 65W Power Delivery (PD), erbjuder denna monitor en enkel och effektiv lösning för att ansluta och ladda dina enheter. Med en enda kabel kan du minska röran på skrivbordet och skapa en arbetsstation som är både elegant och funktionell.

Upplev studiokvalitet och intuitiv kontroll

ALOGIC Clarity Max Touch 32″ UHD 4K skärm är den ultimata skärmen för det moderna proffset. Den kombinerar enastående bildkvalitet med intuitiv pekskärmsfunktionalitet, vilket gör den idealisk för kreativa proffs som kräver färgprecision och användare som uppskattar hög upplösning för en uppslukande visning. Med ALOGIC Clarity skärm blir varje arbetsuppgift en njutning.

Anslut och ladda med enkelhet

Med ALOGIC Clarity Max Touch behöver du inte kompromissa mellan kraft och bekvämlighet. Den här monitorn är designad för att förenkla ditt liv med sin 65W Power Delivery, vilket gör det möjligt att ladda dina enheter direkt från skärmen. Detta innebär att du kan hålla ditt arbetsområde rent och organiserat, medan du fortfarande har tillgång till all den kraft du behöver.

ALOGIC Clarity Max Touch 32″ UHD 4K skärm är tillgänglig från och med idag på den Nordiska marknaden.
Rek.pris: 19 499 kr

Relaterade Artiklar