LOGITECH LANSERAR MX BRIO
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Logitech lanserar MX Brio

Logitech lanserar MX Brio

Publicerat av: Redaktionen

MX Brio är Logitechs mest avancerade webbkamera hittills och ansluter sig till Master Series-ekosystemet tillsammans med MX-tangentbord och möss för att leverera enastående prestanda och streamingupplevelser, samtidigt som det främjar kvalitativt samarbete.

Ultra HD 4K-webbkameran hjälper kreativa yrkesverksamma och utvecklare att höja sin virtuella närvaro och effektivt dela resultat och idéer.

– Vi vet att MX-användare samarbetar och kommunicerar från många olika miljöer och behöver en mångsidig webbkamera som erbjuder bästa video- och ljudkvalitet. MX Brio är en webbkamera av högsta kvalitet med olika typer av funktioner för att kunna visa upp bästa möjliga bild av dig själv eller ditt arbete, säger Anatoliy Polyanker, General Manager för MX Business på Logitech.

MX Brios Ultra HD 4K-upplösning och avancerade webbkamerasensor har 70 procent större pixlar än företagets tidigare ”flaggskeppswebbkamera” Brio 4K, vilket ger en ultraskarp bild. AI-förbättrad bildkvalitet tar automatisk ljuskorrigering ett steg längre med ansiktsbaserad bildförbättring som ger en mer naturlig bild, och erbjuder video med 2x bättre ansiktsigenkänning och 2x finare bilddetaljer under svåra ljusförhållanden jämfört med Brio 4K, enligt test av DXOMARK lab.

Avancerade anpassningsalternativ möjliggör för användare att finjustera sitt utseende genom manuell justering av exponering, färgton, färgmättnad, synvinkel och mer med hjälp av programvaran Logi Options+, Logi Tune och G HUB. Show Mode gör det enkelt för användare att dela skisser eller andra fysiska objekt på sina skrivbord genom att helt enkelt luta webbkameran. MX Brio har också två mikrofoner för att minska bakgrundsljud så att användare kan höras tydligt, samt en integrerad integritetsslutare. Funktionen RightSight autoframing, som upptäcker och centrerar högtalaren på talaren även när personen rör sig, kan aktiveras genom Logi Tune för företagskunder med MX Brio 705.

LOGITECH LANSERAR MX BRIOFör IT-team som utrustar anställdas arbetsstationer och hemmakontor är MX Brio 705 for Business, plug-and-play för företag, kompatibel med de flesta videokonferensplattformar. Webbkameran är certifierad för Microsoft Teams, Google Meet och Zoom och fungerar med Chromebook. Dessutom kan IT-administratörer uppdatera firmware och felsöka problem för sina hybridteam på ett säkert sätt via den webbaserade enhetshanteringsplattformen Logitech Sync.

Ett hållbart alternativ

MX Brio går i linje med Logitechs mål att skapa produktupplevelser som förbättrar människors liv. Detta innebär att beakta miljömässiga och sociala effekter som en del av varje designbeslut. MX Brio är certifierad koldioxidneutral, precis som resten av Logitechs produkter, och pappersförpackningen kommer från FSC™-certifierade skogar och andra kontrollerade källor. Plastdelarna i MX Brio inkluderar certifierad återvunnen plast för att ge ett andra liv åt slutförbrukad plast från uttjänt hemelektronik – 82 % för grafit och 75 % ljusgrå.

Pris och tillgänglighet

MX Brio finns tillgänglig i grafit och ljusgrå från och med mars 2024 på www.logitech.com och hos utvalda återförsäljare till ett rekommenderat pris om 2599 SEK.

MX Brio 705, tillgänglig i grafit, kan beställas direkt via Logitech och via auktoriserade återförsäljare till ett rekommenderat försäljningspris om 2599 SEK.

Relaterade Artiklar