Segway lanserar Navimow I Series, en trådlös robotgräsklippare till marknadens bästa pris
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Segway lanserar Navimow I Series, en trådlös robotgräsklippare till marknadens bästa pris

Segway lanserar Navimow I Series, en trådlös robotgräsklippare till marknadens bästa pris

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Segway Navimow I Series i Europa, med det högst konkurrenskraftiga priset på 11.999 SEK.

Lanseringen utökar Navimows produktlinje efter introduktionen av Premium H-serien på den nordiska marknaden för två år sedan.

I-serien ger en problemfri och intelligent klippning genom ett unikt utvecklat positioneringssystem, assisterande kartläggningsfunktion som är AI-driven och smarta funktioner såsom schemalagd klippning.

Några enkla tryck och klippningen är redo

 Det yttersta målet för Navimow I Series är att erbjuda en användarvänlig upplevelse för trädgårdsmästare på olika nivåer, och det börjar med en tydlig och enkel installationsprocess. Allt kan installeras virtuellt genom Navimow-appen, där användarna kan markera virtuella gränser, identifierar platser som ska klippas i trädgården och koppla samman olika delar av trädgården med några få enkla tryck, för att användarna ska kunna komma igång på några få minuter.

Egenutvecklat RTK-positioneringssystem med synförbättring

 Användare kan endast lita på robotgräsklippare som erbjuder exakt positionering och ruttplanering. För att säkerställa en hög nivå av pålitlighet har Segway utvecklat sitt eget positioneringssystem med vision+RTK (real-time kinematic). Det kombinerar ett skräddarsytt RTK-chip med ett visionssystem, som aktiveras av en 140°POV-kamera. Resultatet blir att Navimow I Series kan hantera fler typer av gräsanläggningar samtidigt som den ger en precision på centimeternivå, navigerar stabilt och systematiskt i trädgårdarna och undvikera intelligent olika typer av föremål.

Helt ny AI-driven assistansfunktion till kartläggning

 Navimow I Series använder avancerad AI-teknologi för att optimera kartläggningens noggrannhet. Gräsklipparens AI-drivna assistansfunktion identifierar kanten av användarens gräsmatta under kartläggningsprocessen och kan därefter automatiskt navigera i hela området helt av sig själv. Baserat på den karta som AI-assistenten har skapat kan användaren enkelt ändra och finjustera arbetsområdet i appen och arbeta tillsammans med teknologin för att leverera en hög prestationsnivå.

Smarta funktioner designade för ett felfritt underhåll av trädgården

 Användare av Navimow I Series kan njuta av schemalagd klippning som garanterar att deras gräsmattor hålls underhållna även när de är på semester. Modellen kan klippa efter ett schema, laddas upp automatiskt vid behov och garanterar en välklippt gräsmatta 100% av tiden.

Segways nyaste modell har också ett sicksack-klippningsmönster som ändrar vinkel efter första omgången för att säkerställa att varje grässtrå blir klippt. Avslutningsvis kan användare välja att starta Ride-on Boundary-funktionen, där I Series går över den fysiska gränsen mellan gräs- och ikke gräsarealer och underhåller svårtillgängliga kanter på gräsmattan, som både traditionella gräsklippare och robotgräsklippare har svårt att nå.

George Ren, administrerande direktör för Segway Navimow BU, berättar: “Med Navimow I Series önskade vi att skapa en robotgräsklippare som riktar sig till alla. Från användare som varken har erfarenhet med robotgräsklippare eller traditionella gräsklippare och till trädgårdsintresserade som har gröna fingrar. Vi anser att vårt senaste erbjudande levererar användarvänlighet med många smarta funktioner, som ger en användarvänlig produktupplevelse och ett bra konkurrenskraftigt pris, som gör I-serien mer tillgänglig än nästan alla andra robotgräsklippare på marknaden.”

Segway lanserar Navimow I Series, en trådlös robotgräsklippare till marknadens bästa pris“I-serien är ett perfekt komplement till H-serien som lanserades 2021, och den ger oss möjlighet att tillgodose alla marknadssegmenter med precis och skarp klippning. Sedan lanseringen i Europa har H-serien visat sig vara oerhört populär, med en samlad forsäljning på över 40 000 exemplar. Det har gjort Navimow till ett av branschens mest efterfrågade namn. Vi är optimistiska att I-serien kommer att öka vår tillväxt inom trädgårdsarbete och etablera Navimow som en relevant innovatör inom sektorn.”

Priser och tillgänglighet

 Navimow I Series kan köpas nu och med sina två olika modeller ligger Navimows vägledande pris mellan 11.999 SEK och 15.999 SEK. Köpare i Danmark, Norge och Sverige kan köpa den billigare modellen, Navimow i105, i större byggvaruhus. Navimow i108 kommer att bli tillgänglig genom auktoriserade försäljare, som kan hittas på Navimows officiella hemsida: navimow.segway.com.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar