Tele2 lanserar Tv-Hub Mini
Hem PRODUKTNYHETER Tele2 lanserar Tv-Hub Mini som är en Android TV-baserad dongel

Tele2 lanserar Tv-Hub Mini som är en Android TV-baserad dongel

Publicerat av: Redaktionen

Tele2 lanserar Tv-Hub Mini som är en Android TV-baserad dongel som kopplas upp med wifi och kombinerar linjär tv med play-tjänster i 4K-kvalitet.

TV-Hub Mini ansluts bakom tv:n och den gör enkelt till en smart-tv.  

Utan att behöva  en tv-box kan man med Tv-Hub Mini göra en vanlig tv till en smart tv. Tv-Hub Mini ansluts via wifi och man behöver inga andra anslutningar för att enkelt komma igång med linjär tv, playtjänster, eller för att kunna ladda ner tusentals appar i Play Store.

– På Tele2 strävar vi alltid efter att ge våra kunder det senaste. När det kommer till underhållning vill vi att de ska få den bästa upplevelsen oavsett om de vill se linjära kanaler, eller använda streamingtjänster. Med nya TV-Hub Mini gör vi det ännu enklare med en dongel utan sladdar som funkar via wifi, säger Niclas Rosendahl, Tv & Play-chef på Tele2.

På fjärrkontrollen finns röststyrning och direktknappar till SVT Play, YouTube, Netflix samt genväg till alla installerade appar Det går dessutom att ansluta Tv-Hub Mini till de flesta tv-modeller så att man bara behöver använda en fjärrkontroll.

Tele2 lanserar Tv-Hub Mini

Med Tv-Hub Mini kan man streama eller casta innehåll från sin smarttelefon eller dator till tv:n. Android TV-plattformen erbjuder tusentals filmer, program, serier och spel från Google Play, YouTube och många fler appar.

Tv-Hub Mini ingår i alla Tele2s tv-paket och för befintliga tv-kunder hos Tele2 kostar den 299 kr inklusive moms och frakt.

Tekniska specifikationer Tv-hub mini

●          Vikt: <0.1kg

●          Storlek: 7,7 x 5,3 x 1,6cm

●          Operativsystem: Android TV R

●          Kompatibel med Google Assistant

●          Inbyggd Chromecast

●          Inbyggd Widevine Level 1 DRM

●          Inbyggd PlayReady DRM

●          HDMI 2.1

●          Ram-minne: 2GB

●          Flash-minne:16GB

●          Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac 2.4G/5G 2T2R

●          Bluetooth 5.0

Relaterade Artiklar