Synoptik är Sveriges bästa arbetsgivare – Vinnare av Retail Awards 2018
Hem NYHETER Synoptik är Sveriges bästa arbetsgivare – Vinnare av Retail Awards 2018

Synoptik är Sveriges bästa arbetsgivare – Vinnare av Retail Awards 2018

Publicerat av: Redaktionen

21 maj utsågs Synoptik till Årets arbetsgivare under Retail Awards 2018.

Synoptik är Sveriges bästa arbetsgivare – Vinnare av Retail Awards 2018 2Ett erkännande som bolaget värdesätter högt. Synoptik har målmedvetet arbetat för att vara bästa möjliga arbetsplats där personlig utveckling och ”kul på jobbet” prioriteras högt.
– Det är som att vinna handelns Oscars-statyett! Jag är så stolt. Vi har länge arbetat värderingsstyrt, och det ger bevisligen resultat, säger Roland Olsson, vd på Synoptik.

Retail Awards är Svensk Handels årliga evenemang med syftet att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar i handeln. I år är det elfte gången som priserna delas ut. Årets arbetsgivare är en ny kategori för i år och anledningen till det nya priset är att medarbetarna blir en allt viktigare resurs i en allt tuffare konkurrens.

– Det är fantastiskt roligt att få det här erkännandet. Vi arbetar hårt för att vara en attraktiv arbetsplats och att kunna erbjuda våra medarbetare den kompetensutveckling och den arbetsmiljö som de efterfrågar. Det här är ett kvitto på att vårt arbete gör skillnad. Vi är oerhört stolta över våra medarbetare och den service och hjälp som de ger våra kunder varje dag, säger Helena Lundenfelt, HR-chef på Synoptik.

Juryns motivering till Synoptik lyder:

Med skarp blick för service konkurrerar kedjan med nöjda och engagerade medarbetare snarare än återkommande erbjudanden och låga priser.

Under devisen “Vi vill se dig lyckas” erbjuds personalen löpande utbildningar, coachande månadsmöten och konkreta handlingsplaner för att ta tillvara på och utveckla den höga kompetens som redan finns inom organisationen.

Med stark tillit till ledarskapet, stor stolthet över det gemensamma arbetet och en hög trivsel på arbetsplatsen visar medarbetarna att företaget är en arbetsgivare som verkligen ser sin personal.

Relaterade Artiklar