Hertz officiell bilpartner och supporter till Stockholm Pride 2022
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Stockholm Pride 2022 officiell bilpartner och supporter är Hertz Sverige!

Stockholm Pride 2022 officiell bilpartner och supporter är Hertz Sverige!

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges största biluthyrningsbolag går in som officiell bilpartner och supporter till Stockholm Pride 2022.

Stockholm Pride äger rum mellan 1 – 7 augusti och Hertz Sverige kommer i år att gå in som bilsponsor och övergripande supporter.

Hertz officiell bilpartner och supporter till Stockholm Pride 2022”För oss på Hertz är det en självklarhet att alla människor har lika värde. Men det är inte en självklarhet överallt. Årets tema i Stockholm Pride är: Dags att bekänna färg. Som ett av världens största varumärken är det extra viktigt för oss att ta ställning och arbeta aktivt med sådant som gör skillnad i världen. Minskad ojämlikhet är ett av FN:s 17 globala mål som vi på Hertz jobbar konkret med och nu är det dags för oss att bekänna färg. Det gör vi gladeligen som stolt sponsor till Stockholm Pride. ” säger Hertz Sveriges HR- och Hållbarhetschef Johanna Norin.

Under Prideveckan kan man besöka Pride House – en plats där det demokratiska samtalet äger rum och organisationer, föreningar, individer och politiska partier möts för att dela erfarenheter och hitta lösningar på pågående utmaningar. Man kan även besöka Pride Park, Pride Ung/Pride Family samt delta i den kända Prideparaden lördag den 6:e augusti.

”Vi är mycket stolta över samarbetet med Stockholm Pride och ser det som en viktig del i vårt jämlikhetsarbete. Ett jämlikt samhälle bygger på principen om allas lika rättigheter och möjligheter oberoende av till exempel kön, etnicitet, religion, funktionsvariation, ålder och annan ställning. För oss på Hertz Sverige är det självklart att arbeta med dessa frågor som en del av vår affär. ” säger Johanna Norin.

Relaterade Artiklar