En dag i taget har blivit fyra år utan spel!
Hem GAMING Grattis! Fyra år spelfri!

Grattis! Fyra år spelfri!

Publicerat av: Redaktionen

Idag säger vi stort grattis till en klient som firar fyra års spelfrihet och som beskriver känslan så här –

“För fyra år sedan hade jag en stor dag framför mig.

Jag hade inväntat en årsbonus på jobbet som skulle lösa all ekonomisk skada som mitt spelande ställt till med.När bonusen kom och jag skulle betala av allt valde jag ändå att spela lite till innan jag betalade av allt. Det slutade med att några timmar senare så stod det noll på skärmen. Korthuset föll och sanningen rullades ut. En sanning som jag varit livrädd för från det att mitt spelade gick från något kul till något som jag höll hemligt för alla.

Alla i min närhet reagerade på olika sätt men på något vis var det ändå väldigt skönt att slippa hålla uppe en fasad som inte stämde. Nu visste alla och det gav ändå någon form av lättnad.

Tidigare så har jag alltid sett mitt spelberoende och dess konsekvenser som ett i första hand ekonomiskt problem. Nu blev det så tydligt att trots en lösning på alla mina ekonomiska problem räckte det ändå inte.

Mina anhöriga hittade Spelfriheten och jag påbörjade behandling bara några dagar senare. Det har inte varit en enkel resa men det har verkligen gett mig ett nytt sätt att leva.

Det finns så många positiva effekter av arbetet jag fått göra med mig själv i behandlingen, men för att nämna några så oroar jag mig inte längre för framtiden och jag lärt mig att uppskatta det jag har på ett helt annat sätt idag.

En dag i taget har blivit fyra år utan spel!Mina närmsta anhöriga har också fått mycket hjälp under resans gång och idag mår inte bara jag utan även vi som familj betydligt bättre. Tilliten har tagit tid att reparera men idag litar min familj på mig igen och känner sig lugna då jag fortfarande håller i de livsrutiner jag lärde mig i behandling.

En av de största sidovinsterna med min spelfrihet är att jag fått bli Pappa, en närvarande sådan vilket inte hade varit möjligt om jag fortfarande varit fast i den destruktiva jakten som tog så många år av mitt och min familjs liv. Så stort tack för all hjälp. ”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar